Noutati :

Universitatea Politehnica Timisoara participa la Conferinta EAIE din Sevilla

13 septembrie, 2017 - 05:39 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

In perioada 12-15 septembrie, la Sevilla se desfasoara editia 2017 a Conferintei anuale cu participare mondiala organizata de Asociatia Europeana pentru Internationalizarea Educatiei (EAIE).

Doua universitati timisorene participa impreuna cu alte 19 universitati romanesti sub sigla StudyinRomania: Universitatea Politehnica si Universitatea de Vest. Deplasarea este sustinuta de Consiliul National al Rectorilor, iar delegatia romana este insotita de prof. dr. Sorin Campeanu, presedinte CNR.

Conferinta include o mare expozitie cu oferte educationale din diferite tari europene si de pe alte continente. Atmosfera este una dinamica, tinereasca, spiritul academic impletindu-se cu cel de prietenie si cu dorinta de a dezvolta cat mai multe parteneriate internationale solide in domeniul universitar.

Prima zi de targ a fost foarte aglomerata. La ora 14:30 (miercuri, 13 septembrie) va avea loc receptia Romaniei la expozitie, unde sunt invitati membrii ai Comisiei Europene si Non-europene. Deseara va avea loc o intalnire cu reprezentantii comunitatii de romani din Andalusia.” a precizat prof. univ. dr. ing. Lia Dolga, directorul Departamentului de Relatii International, UPT.

La deschiderea conferintei au participat autoritatile nationale si toate televiziunile spaniole.

 

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...