Noutati :

Universitatea Politehnica Timisoara organizeaza a V-a editie a Zilelor Carierei. La eveniment participa peste 40 de companii

14 octombrie, 2014 - 06:58 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

Universitatea Politehnica Timisoara organizeaza  a V-a editie a ,,Zilelor Carierei”. Evenimentul se va desfasura in perioada 29 – 30 octombrie  2014, la Restaurantul Universitar Politehnica din Complexul Studentesc.

Evenimentul este destinat tuturor studentilor, masteranzilor si absolventilor din Timsoara si din imprejurimi. Peste 40 de companii vor oferi oportunitati de angajare, practica, training-uri si vor organiza concursuri tematice, interviuri sau simulari de interviuri pentru participanti.

Programul preliminar al evenimentului:

•29 octombrie 2014, ora 9:00
Deschiderea festiva a evenimentului, la Restaurantul Universitar Politehnica din Complexul Studentesc Timisoara

•29 si 30 octombrie 2014, orele 10:00 – 17:00
Targ de oferte pentru studenti, masteranzi si absolventi, la Restaurantul Universitar Politehnica Oameni/cariere de succes
Interviuri/simulare de interviuri
Concursuri tematice
Oportunitati de burse si mobilitati in strainatate

•30 octombrie 2014, la ora 17:10
Sesiune de feedback

•Incepand cu 3 noiembrie 2014
Traininguri tehnice
Vizite in companii

,,Zilele Carierei” este un proiect implementat prin intermediul Centrului de Informare si Consiliere a Studentilor si Oficiului de Intermediere a Relatiei cu Mediul Societal din cadrul Universitatii Politehnica Timisoara.

Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati www.zilelecarierei.upt.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...