Universitatea Politehnica Timisoara incepe anul universitar cu mii de studenti! Cand are loc deschiderea?

TIMISOARA. Mai sunt doar cateva zile pana cand bobocii vor incepe anul universitar, la Universitatea Politehnica Timisoara. Reprezentantii universitatii au pregatit, si pentru anul acesta, o deschidere cu fast, la care vor fi prezenti nu doar studentii, ci si reprezentantii celor mai mari companii din oras.

” Ca de obicei, la Universitatea Politehnica Timisoara anul universitar va incepe putin inainte de 1 octombrie, mai exact in 26 septembrie. Evenimentele de deschidere incep la ora 9, la Facultatea de Automatica si Calculatoare, iar apoi, treptat, din ora in ora se deschid toate cele 9 facultati”, a declarat rectorul Universitatii Politehnica Timisoara, Aurel Serban.

Desi anul acesta toate universitatile au intampinat probleme la inscrieri, din cauza numarului mic de elevi care au terminat liceul, la Universitatea Politehnica au fost ocupate toate locurile bugetate, la toate ciclurile de invatamant. Astfel, in anul intai de licenta vor porni 2650 de studenti, la master s-au inscris 1550 de tineri si la doctorat, 100 de tineri vor incepe anul 1. In total, la Universitatea Politehnica Timisoara vor invata, anul acesta, aproximativ 13.000 de studenti.

Iar reprezentantii Universitatii Politehnica Timisoara au pregatit si o serie de evenimente, printre care vizita unui laureat al premiului Nobel la Fizica, aniversarea de 50 de ani de la infiintarea scolii de calculatoare, dar si diverite actiuni cu organizatiile de studenti din cadrul universitatii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.