Noutati :

Universitatea Politehnica Timisoara asigura cazare pentru toti studentii sai

18 septembrie, 2018 - 09:30 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Universitatea Politehnica Timisoara s-a preocupat mereu de asigurarea unor conditii optime de studiu si cazare, fiind una dintre putinele institutii de invatamant superior care acopera in totalitate solicitarile de cazare venite din partea studentilor sai, atat la nivelul ciclului de licenta, cat si la masterat sau doctorat.

UPT dispune de 16 camine studentesti, dintre care doua de garsoniere, capacitatea totala de cazare fiind de 6067 de locuri. Caminele sunt dotate cu mobilier, frigidere, bucatarii si spalatorii complet echipate, precum si acces la Internet. In perioada de vara, Universitatea Politehnica Timisoara a investit peste 200.000 de euro pentru reparatii si dotari la caminele si cantinele din campusul universitar.

Dupa sesiunea de admitere din luna iulie, totalul solicitarilor de cazare (precazari + studenti admisi in anul I) este de 5450 de locuri. Locurile ramase disponibile vor fi alocate studentilor care solicita cazare dupa sesiunea de admitere din luna septembrie.

BenQ Corporation

Taxele de cazare in camin sunt curpinse intre 95 – 220 de lei/persoana pe luna, in functie de confort, de numarul studentilor in camera si de regimul fara taxa/cu taxa la care este incadrat solicitantul.

Atat cazarea cat si masa studentilor UPT sunt asigurate la preturi subventionate. Din acest an, pentru studentii proveniti din licee din mediul rural, UPT asigura cazare gratuita timp de un an si 10 tichete de masa gratuite in fiecare luna.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...