Universitatea Politehnica Timisoara a deschis anul universitar

TIMISOARA. A inceput anul universitar pentru studentii politehnisti timisoreni. Si anul acesta, prima care si-a deschis portile a fost Facultatea de Automatica si Calculatoare, iar apoi, pe rand, au marcat si celelalte facultati inceperea unui nou an universitar.

Ca in fiecare an, mii de tinerii au fost prezenti la evenimentele prilejuite de deschiderea anului universitar, iar „boboci” au urmarit cu interes prezentarea universitatii si a programelor de studiu ale acesteia.

La festivitatea de deschidere a anului universitar au participat sute de studenti, insotiti de parinti si prieteni. Iar cu totii au ascultat sfaturile reprezentantilor companiilor prezenti la ceremoniile de deschidere a anului universitar.

In plus, in prima zi a anului universitar a avut loc si inaugurarea unui laborator la Facultatea de Eletronica, Telecomunicatii si Tehnologii Internationale, dotat de catre o firma din Timis cu aparate de detectare si masurare.

Sursa foto: Constantin Duma

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.