Noutati :

Universitatea Politehnica Timisoara a deschis anul universitar 2013-2014. VEZI FOTO de la festivitate!

23 septembrie, 2013 - 10:17 AM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: EDUCATIE
1

TIMISOARA.  Anul universitar, pentru studentii politehnisti timisoreni, a inceput in 23 septembrie. Prima care si-a deschis portile a fost Facultatea de Automatica si Calculatoare, celelalte vor marca inceperea unui nou an universitar incepand cu orele 12.00. Tinerii au fost prezenti in numar mare in amfiteatru, mai ales „bobocii” din primul an, care au urmarit cu interes prezentarea universitatii si a programelor de studiu ale acesteia.

Incepem un nou an scolar, cu speranta, preocuparea si convingerea ca ceea ce veti invata aici va va influenta pozitiv destinul. As vrea sa fim convinsi ca ne asteapta un viitor care depinde numai si numai de noi. Va doresc mult succes in noul an”, a declarat Viorel Serban, rectorul Universitatii Politehnica Timisoara.

Decanul Facultatii de Automatica si Calculatoare, Horia Ciocarlie, le-a prezentat studentilor un scurt istoric al scolii, institutia marcand multe premiere in domeniu.

Va doresc sa aveti rezultatele si pregatirea tocmai la nivelul acestei frumoase traditii„, a spus Horia Ciocarlie, decanul Facultatii de Automatica si Calculatoare din cadrul Politehnicii timisorene.

La festivitatea de deschidere au participat reprezentanti ai mai multor companii timisorene care i-au premiat pe studentii care au obtinut rezultate foarte bune pe parcursul anului universitar precedent. Este vorba de firme cu care UPT colaboreaza de multi ani, atat pentru stagii de practica pentru tineri, cat si pentru organizarea de manifestari stiintifice.

FOTO: Virgil SimonescuInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. deschiderea a fost doar pentru bobocii de anul I! studentii din ceilalti ani nu au fost anuntati sa se prezinte la marea deschidere