Noutati :

Universitatea Politehnica din Timisoara, gazda conferintei internationale “Polymers and Organic Chemistry”

10 iunie, 2014 - 07:59 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

Conferinta internationala “Polymers and Organic Chemistry” se desfasoara in perioada 10-13 iunie la Universitatea Politehnica din Timisoara si este organizata de IUPAC (International Union of Pure and Applied Chemistry).

Principalul obiectiv al conferintei este acela de a reuni oameni de stiinta din domeniul sintezei si aplicarii polimerilor, pentru a dezbate ultimele noutati in domeniu.

Principalul sustinator al conferintei IUPAC este o organizatie non-guvernamentala, stiintifica, internationala, formata in 1919 de chimisti din mediul academic si industrial. Organizatia are ca scop promovarea aspectelor globale ale stiintei chimice si contribuie la punerea in aplicare a chimiei in slujba omenirii.  De aproape 8 decenii organizatia a reusit la nivel mondial sa realizeze o comunicare in domeniul chimiei  intre mediul academic, mediul industrial si sectorul public, intr-un limbaj comun.

In cadrul conferintei gazduite de Universitatea Politehnica din Timisoara  se  desfasoara discutii plenare, prelegeri si prezentari ale oamenilor de stiinta din mai multe tari.

La conferinta s-au înscris peste 100 de participanti dinTurcia, China, Japonia, Egipt, Rusia, Africa de Sud, Ucraina, Franta, Grecia, Spania, Israel, Cehia, Polonia, India, Iran, Austria, Statele Unite ale Americii (Texas si California), Canada, Germania, Serbia, Portugalia, Italia si România.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...