Noutati :

Universitatea de Vest din Timisoara, in TOP 200 mondial cu domeniul limbi moderne, alaturi de universitati de renume

27 februarie, 2014 - 12:37 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Cea mai mare universitate din vestul tarii a intrat in randul universitatilor de renume de peste hotare. UVT s-a clasat anul acesta in TOP 200 mondial cu domeniul limbii romane.

„Clasarea Universitatii de Vest in acest top reprezinta inca o confirmare a inaltei calitati a actului educational si de cercetare avansata desfasurat la Universitatea de Vest din Timisoara. Recunoasterea pe plan international, numeroasele proiecte europene, dar si relatiile Universitatii de Vest cu mediul socio-economic conduc la un act educational recunoscut pe plan mondial”, a declarat Marilen Pirtea, rectorul universitatii timisorene.

De mentionat este ca Universitatea de Vest din Timisoara se afla foarte aproape de top 200 si cu alte domenii, precum Fizica, Matematica si Informatica.

Clasamentul a fost realizat de catre compania QS folosind date privind reputatia academica si rezultatele cercetarii pentru cele mai bune universitati din lume, pentru diferite domenii.

Compania QS, cea care a realizat clasamentul, se numara printre liderii de pe piata globala a serviciilor educationale oferind instrumente dintre cele mai diverse universitatilor, companiilor si profesionistilor din orice domeniu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...