Noutati :

Universitatea de Vest din Timisoara deschide centre de inscriere pentru admitere la facultati inca in 3 orase! Vezi unde!

23 iunie, 2014 - 12:32 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Viitorii studenti din judetele invecinate Timisului nu vor mai fi nevoiti sa se deplaseze la Timisoara pentru a se inscrie la una sau mai multe facultati ale Universitatii de Vest. Aceasta deoarece UVT va deschide centre de inscrieri in patru orase din vestul tarii.

Asadar, in baza unui protocol semnat intre Universitatea de Vest din Timisoara si Inspectoratele Scolare Judetene  din Deva, Resita si Drobeta Turnu Severin se vor deschide aceste centre unde viitorii studenti se vor putea inscrie la orice facultate a UVT.

Face parte din strategia noastra a sprijini tinerii pe toate planurile. Universitatea de Vest din Timisoara a demonstrat, in numeroase randuri, o implicare continua si consistenta in comunitate, venind cu solutii la nevoile acesteia. ii invitam pe toti cei care doresc o educatie de nivel inalt, care sa raspunda cerintelor internationale, sa se inscrie la Universitatea de Vest, sa faca parte din Familia UVT”, a declarat rectorul Universitatii de Vest din Timisoara, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Astfel, cei interesati se pot inscrie, in perioada 15 – 17 iulie, la cursurile Universitatii de Vest din Timisoara si la centrele din:

Deva, in cadrul Colegiului National ”Decebal”, de pe Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 22;
Resita, in cadrul Colegiul National ”Traian Lalescu”, B-dul. A.I. Cuza, Nr. 7;
Drobeta Turnu Severin, in cadrul Colegiului National ”Gheorghe Titeica”, Str. Crisan nr. 50.

Detalii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon 0256.592.124, L-V, in intervalul orar 10.00-14.00, la adresa de email [email protected] si pe pagina de Facebook, www.facebook.com/uvtromania

Admiterea la Universitatea de Vest din Timisoara are loc in perioada 7 – 31 iulie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...