Noutati :

Universitatea de Vest are curs pentru scrierea proiectelor cu fonduri europene

11 martie, 2013 - 02:18 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Cei interesati sa atraga fonduri europene pot afla cum se intocmeste un proiect ca la carte. Timisenii pot beneficia de sume impresionante, pentru Regiunea Dunarii fiind alocate aproape 12 miliarde de euro.

Universitatea de Vest din Timisoara organizeaza, prin intermediul Facultatii de Economie si Administrare a Afacerilor, un curs de pregatire in scrierea si implementarea proiectelor care sa atraga fonduri destinate Regiunii Dunarene. Viitorul Program de Cooperare Teritoriala are alocata o suma de 11,9 miliarde de euro, pentru urmatorii sapte ani.

Sesiunea Practica de Formare pentru Promotori si Facilitatori SUERD in Regiunea Banat va avea loc in zilele de 28 si 29 martie la Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor, iar contributia din partea participantilor este de 255 de lei. Inscrierile se fac conform principiului „primul venit-primul servit”, in limita a 30 de participanti.

Citeste AICI mai multe detalii despre cursul de pregatire.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...