Noutati :

Universitatea de Stiinte Agricole va participa la Targul de oferte educationale de la Timisoara!

7 octombrie, 2015 - 06:03 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: HOME
0

TIMISOARA. Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului ”Regele Mihai I al Romaniei” din Timisoara va fi prezenta la Targul de oferte educationale care se desfasoara, la Timisoara, in data de 12 octombrie.

Inca de pe acum, Universitatea se gandestie la viitorii studenti, astfel ca, USAMVBT isi va expune, cu acest prilej, oferta educationala viitorilor studenti ai acestei institutii de invatamant superior.

Targul va fi organizat in cadrul Centrului de Afaceri Timisoara (CRAFT) de catre Inspectoratul Solar Judetean Timis si AJOFM Cluj, cu sprijinul Consiliului Judetean Timis.

La eveniment vor fi prezenti peste 5.000 de elevi din clasele a IX-a, a X-a si a XI-a ( 3.000 de elevi din judetul Timis si 2.000 de elevi transportati din judetele Bihor si Hunedoara), alaturi de cadrele didactice si parinti insotitori.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...