Noutati :

Universitatea de Stiinte Agricole din Timisoara are un nou rector!

19 februarie, 2016 - 04:51 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: EDUCATIE
2

TIMISOARA. Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului din Timisoara are un nou rector pentru urmatorii patru ani.

Asadar, noul rector al USAMVBT este Cosmin Alin Popescu care a castigat detasat in fata contracandidatului sau, Radu Liviu Sumalan.

In total au fost 334 de alegatori cu drept de vot dintre care 324 au fost prezenti, iar 10 au absentat. Cosmin Alin Popescu a obtinut 264 voturi, in timp ce Radu Liviu Sumalan a obtinut doar 51 de voturi, diferenta dintre cei doi fiind de 83,8%.

La aceste alegeri au fost prezenti si sase observatori de la Ministerul Educatiei din Bucuresti.

Cosmin Alin Popescu s-a nascut in data de 19 martie 1974 in comuna Babsa, judetul Hunedoara. In anul 1997 a absolvit Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina veterinara a Banatului din Timisoara, Facultatea de Agricultura. In trecut a mai ocupat functiile de sef de lucrari, conferentiar, decan.

Fostul rector al USAB, Paul Parsan a ales sa nu mai candideze pentru un nou mandat.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Un scor aproape ireal!!Felicitari din suflet!Sunteti magnific,d-le Rector Cosmin Popescu!!!

  2. Eu ori visez ori este adevaratvca acum vreo doua saptamani s-a anuntat ca,nou rector tot Dul Parsan.