Noutati :

UniHack – Un nou hackathon international pentru studenti

16 mai, 2019 - 08:37 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Liga AC (Liga Studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoare a Universitatii Politehnica Timisoara) si Banat IT organizeaza, in perioada 17-19 mai 2019 , la Cantina Studenteasca Politehnica, prima editie a hackathon-ului international UniHack.

UniHack este o competitie dedicata pasionatilor de IT, care le va oferi participantilor un cadru de dezvoltare si invatare intr-un timp scurt. Participantii vor fi grupati in echipe de maxim 5 persoane si vor avea la dispozitie 48 de ore pentru a concepe si implementa solutii software sau hardware pentru probleme civice. Acestia se vor afla sub indrumarea mentorilor experimentati si a reprezentantilor companiilor partenere.

Ca la orice hackathon, cele mai bune echipe vor fi premiate! in functie de tema si tehnologiile folosite, proiectele se vor putea incadra in una sau mai multe dintre categoriile urmatoare: Smart Mobility, Best Web App, Best Mobile App, Best Hardware Project . Premiile categoriilor vor fi oferite de catre sponsori, iar organizatorii vor oferi premiul cel mare, in valoare de peste 1000 de euro.

150 de participanti, atat din tara cat si din Europa, sunt asteptati la Timisoara pe 17 mai. Dornici sa isi arate cunostintele in domeniul IT si rapiditatea cu care gasesc solutii ingenioase la probleme de actualitate, acestia vor lucra 48 de ore pentru a-si concretiza ideile.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Facultatii de Automatica si Calculatoare, al Universitatii Politehnica Timisoara si al sponsorilor: Continental, SafeFleet, Visma, Here Technologies.

Informatii suplimentare pot fi obtinute de pe site-ul https://unihack.eu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...