Noutati :

Unde vom gasi martisoare la Timisoara in aceasta primavara. Pornesc inscrierile vanzatorilor

14 februarie, 2020 - 08:15 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Se apropie cu pasi repezi inceputul lunii martie, si odata cu el si sarbatoarea Martisorului, iar primaria a stabilit deja unde vor putea fi vandute simbolurile primaverii.

CITESTE SI: Stand-up al presedintelui CJT Calin Dobra pe drumul ce leaga Timisoara de Aeroport: Largim la 4 benzi, avem constructor, dar nu va zic cine-i castigatorul. Costa 1,5 milioane euro pe kilometru 

Cei care doresc sa vanda martisoare se pot inscrie la primarie intre 18 ai 21 februarie, unde vor depune cererile, la camera 12, la ghiseele 8 si 9.

Comercializarea acestor produse se va face in perioada 27.02.2020-2.03.2020, in urmatoarele locatii, pe o suprafata de 2 mp:

ZONA
A- Piata Victoriei
A- Ceas Floral- bd. Proclamatia de la Timisoara-platou
A-str.Marasesti
A- Piata A.Mocioni- platou
B- Parcul Copiilor (bd. Revolutiei 1989)-platou
B-bd. Regele Carol I ( de la str.I.Vacarescu pana la str.Gen.I.Dragalina)
B-Piata Nicolae Balcescu
B- Dimbovita-platou
B-Calea Sagului colt cu L.Rebreanu (ARTA TEXTILA)
B-Calea Sagului colt cu str.L.Rebreanu (PROFI)
B- in fata Pietei Doina-platou
B-Calea Martirilor colt cu str.Naturii
B-Piata din zona Soarelui
B-Calea Buziasului – platou
B-zona Spitalului Judetean ( str.Aries)
B-str.Daliei(intre str.Al Vaida Voievod si L.Catargiu)
B-str.S.Barnutiu – Calea Dorobantilor (zona Modern)
B-Piata Traian
B-Calea Sever Bocu
B– str.Sf. Apostoli Petru si Pavel
B-Calea Aradului- str.Liege
B- CaleaTorontalului-platou
B-str.Circumvalatiunii- platou
B-zona Piata Dacia
B-str.Gen.Dragalina- bd. Garii
B-Aleea FC Ripensia

Cei care vor sa vanda martisoare in Timisoara trebuie sa intocmeasca un dosar care va contine o cerere tip obtinuta de la camera 12 din Primaria Timisoara, o copie de buletin, carte de identitate sau dupa Certificatul Unic de Inregistrare al firmei.

Pentru locatiile din Piata Victoriei, solicitantii trebuie să detină copie C.U.I./Carte de Identitate/buletin cu domiciliul in Timisoara, carnet student (Facultatea de Arte Plastice), carnet mestesugar eliberat de Asociatia Mestesugarilor si Comerciantilor Traditionali si o simulare fotografica a exponatelor prezentate spre vanzare pe panouri tip sevalet.

Taxa de autorizare de 69 de lei, taxa de imprimat 6 lei si taxa de ocupare a domeniului public-3 lei/mp/zi în zona A sau 2 lei /mp/zi in zona B, se achita anticipat pe toata perioada de autorizare, la momentul inregistrarii cererii la casieria camerei 12, dupa emiterea notei de plata de la ghiseul 8 sau 9, fara posibilitatea restituirii acestor taxe.

Operatorii economici au obligatia de a detine la locul de vânzare Avizul pentru desfasurarea comertului stradal, eliberat de Biroul Autorizare Activitati Comerciale si Gestiune Spatii Publicitare, dovada achitarii taxei de ocupare a domeniului public – in original, documentul de identitate al vanzatorului care sa coincida cu identitatea persoanei mentionate in aviz. Incalcarea prevederilor legislatiei in vigoare atrage sanctionarea contraventionala a persoanei sau reprezentantului firmei, de catre agentii constatatori, precum si retragerea avizului de catre emitent.
Comerciantii vor trebui sa intretina curatenia in spatiul in care isi desfasoara activitatea, in caz contrar fiindu-le retras Avizului eliberat de Primaria Timisoara.

De asemenea, comerciantii nu au voi sa cedeze dreptul de folosinta a amplasamentului ocupat in zonele mentionate de catre detinatorul avizului altei persoane. Aceasta fapta duce la retragerea Avizului si amendarea vanzatorului.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Este imperioasa o selectie mai riguroasa a comerciantilor expozanti. 9 din 10 cumpara de la Kaufland si Carrefour cu 50 de bani si ti le baga pe gat cu 3 lei, de flori ce sa mai vorbim… Acceptati doar cei hand-made si productie personala