Unde te uiti, dai numai de circ in Timisoara! Politistii locali spun GATA cu ‘acrobatiile pe stalpi’!

TIMISOARA. Circ la drumul mare in Timisoara. Circarii care au venit sa-i incante pe cei mai mici dintre timisoreni s-au intins prea tare cu reclama. A fost nevoie de interventia politistilor locali care au spus STOP acrobatiilor pe stalpi.

De fapt, reprezentantii firmei care a adus circul in oras a pus prea multe reclame, chiar si pe semafoare sau pe stalpii de iluminat. Aveau insa un contract cu RATT pentru a amplasa afise publicitare pe 100 de stalpi ai regiei, insa au mai gasit si altii cu vedere interesanta.

S-au ales cu o amenda de 1.000 de lei pentru lipirea afiselor, posterelor sau anunturilor publicitare in alte locuri decat cele autorizate. Mai mult, acestia sunt obligati sa dea jos panourile publicitare puse ilegal. In caz contrar risca o noua amenda, de data aceasta mai mare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.