Noutati :

Unda verde ofertelor pentru anveloparea a 25 de blocuri din Timisoara

18 martie, 2015 - 09:39 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a anuntat ca au fost deschise ofertele pentru un lot de 25 de blocuri pentru ca acestea sa fie reabilitate termic. Este vorba de un proiect pe bani europeni care prevede anveloparea a aproximativ 60 de blocuri de locuinte in total.

Avem ofertele deschise pentru un lot de 25 de blocuri care urmeaza a fi reabilitate termic, eficientizate energetic in unul din proiectele cu finantare eu nerambursabila. Urmeaza licitatia electronica. Daca nu vom reusi sa finalizam pana la sfarsitul anului, vom pierde banii. Licitatiile sunt in paralel organizate. Va fi spectacol sa vezi 60 de blocuri cu schele pe ele”, a declarat Robu.

La fiecare imobil in parte, 60% din valoare este acoperita din fonduri europene, iar 40% de Primarie si de asociatia de proprietari. Locatarii ar urma sa contribuie, in functie de venituri. Ei vor pune de la 10% pana la 30%, restul pana la 40% fiind acoperit de municipalitate.

Acesta este al treilea program de reabilitare termica a blocurilor lansat de Primaria Timisoara. Prin intermediului primului program s-au anvelopat in jur de 70 de blocuri, iar de cel de-al doilea program, pentru care locatarii erau nevoiti sa ia credit din banca, nu a beneficiat nimeni.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...