Una dintre cele mai mari constructii LEGO® din Europa, expusa in Iulius Town Timisoara

Timisoara. Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să poți cuprinde cu privirea un întreg oraș, în doar câteva minute? Weekend-ul acesta, Iulius Town găzuiește una dintre cele mai mari expoziții realizate în întregime din piese LEGO® –„Brickenburg in My Town”. Aceasta se întinde pe 34 mp și cuprinde machete cu elemente ce recreează orașe. Totodată, vor putea fi admirate și construcții tematice, ce aduc în prim-plan universul „Star Wars”, dar și „Arhipelagul Piraților”.

În perioada 5 – 7 noiembrie 2021la etajul Iulius Mallzona Intersport, pasionații de LEGO® vor descoperi o întreagă capodoperă. „Orașul” este una dintre cele mai mari construcții din piese LEGO® din Europa și are aproximativ 20 mp. Aceasta cuprinde elemente specifice zonelor urbane: clădiri impresionante, trenulețe, carusele, muzee, zone pietonale, automobile, roată panoramică, locuri de joacă, magazine, piste de biciclete și multe altele. Fragmente din această expoziție au fost prezentate la evenimente internaționale din Danemarca, Olanda, Austria, Ungaria și Serbia. Vino împreună cu cei dragi și descoperiți impresionantul univers LEGO®! Accesul este gratuit.

„Brickenburg in My Town”  cuprinde și o zonă dedicată fanilor seriei Star Wars, unde sunt expuse reproduceri din piese LEGO® ale navelor spațiale și vehiculelor care apar în filme.

Dacă uneori fredonezi linia melodică de la „He`s a pirate” și ai văzut cu sufletul la gură seria Pirații din Caraibe, cu siguranță secțiunea „Arhipelagul Piraților”, din cadrul, „Brickenburg in My Town” este pe gustul tău. Corăbii, epave, adăposturi, fortificații, peștera comorilor și alte elemente specifice te vor surprinde în Iulius Town.

Vino în Iulius Town să vezi construcțiile din LEGO® realizate de către membrii Asociației Brickenburg!

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. ro-han :) spune:

  BRAVO !
  O inițiativă buna pentru prichindeii oiasului nostru 🙂
  Se vor bucura big time, for sure !!
  Cînd vom fi in bani, TM ar trebui chiar un muzeu tehnic (gen ASTANA kazachstan, ca chiar la nivel MUNICH nu putem spera inca – ne may trebuie 🙂 DA