Noutati :

Un weekend la superlativ, la Iulius Town Timisoara: dinozauri gigant si surprize inedite

11 martie, 2022 - 06:53 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Sunt uriași, fioroși, din era mezozoică și sunt prezenți în Iulius Town până pe 20 martie 2022. Expoziția care cuprinde 19 exemplare în mărime naturală a celor mai impresionanți dinozauri aduce în ansamblul Iulius Town, pe lângă atmosfera inedită, și surprize pentru cei mici, dar și pentru cei mari: 200 de premii zilnice tematice la shopping, dar și un photo booth, unde primești fotografia imprimată gratuit. Vino împreună cu familia la Iulius Town și vizitați Lumea Dinozaurilor!

Expoziția educativă Lumea Dinozaurilor poate fi admirată în mai multe locuri din ansamblul Iulius Town Timișoaraîn parcul Iulius Gardens și în interiorul Iulius Mall, zona Atrium și Piațeta Intersport.

În piațeta Intersport, pe lângă cei patru dinozauri – Therizinosaurus baby, doi Pterosaur și Dilophosaurus – vă așteaptă și o campanie cu premii tematiceZilnic, în perioada 14 – 18 martieîn intervalul orar 12.00 – 20.00primii 200 de clienți care fac cumpărături de minimum 300 de lei din magazinele cu articole pentru copii primesc pe loc câte un dinozaur în miniatură sau un set de șase mini-dinozauri. Tot ce trebuie să faci este să prezinți bonurile fiscale din aceeași zi, care atestă cumpărăturile, la Centrul de Premiere din Piațeta Intersport. Harta cu locațiile dedicate celor mici, dar și detalii despre campanie puteți găsi pe site-ul Iulius Town!

În zona Atrium Iulius Mall este amplasat și un photo booth, unde veți putea să surprindeți în imagini întâlnirea cu dinozaurii. Toate fotografiile sunt imprimate pe loc și oferite gratuit. Ne vedem la photo booth în zilele de sâmbătă și duminică (12 – 13 martie19 – 20 martie), în intervalul orar 12.00 – 20.00.

Mascota Dino va fi și ea prezentă în Iulius Town de luni până vineriîn intervalul orar 16.00 – 19.00Sâmbătă și duminică, simpaticul dinozaur îi va distra pe cei mici de la ora 12.00 până la 15.00 și de la 16.00 până la 20.00.

T-Rex de 13 metri lungimemamuți de până la 4 metri înălțime, Stegosaurus cu o lungime de 6 metri, care se mișcă și scot sunete sunt câțiva dintre cei 19 uriași care îi așteaptă pe curioși la Iulius Town!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...