Noutati :

Un tren international si-a pierdut vagoanele la Lipova, in judetul Arad

25 septembrie, 2013 - 12:13 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Un tren international care traversa Romania a ramas blocat cateva ore in judetul Arad dupa ce cupla unui vagon s-a rupt in mers. Din fericire, nicio persoana nu a fost ranita in urma incidentului.

La intrarea in orasul Lipova, o parte dintre vagoanele trenului ”Nostalgia” – al companiei feroviare ungare, care circula periodic pe rute turistice – s-au desprins de locomotiva, care s-a mai deplasat cateva sute de metri in acest fel.

”La o franare mai brusca la intrarea in oras, s-a rupt cuplajul dintre doua vagoane, iar o parte din tren s-a desprins de locomotiva, care a mai circulat asa cateva sute de metri”, a declarta Mircea Iosif Jichici, primarul din Lipova.

Reprezentantii CFR Calatori au declarat ca trenul circula intre Bulgaria si Budapesta, tranzitand infrastructura feroviara din Romania in baza unui acord incheiat cu compania ungara.

Trenul avea in componenta sapte vagoane, in care se aflau cateva sute de calatori, fara ca vreunul sa fie ranit.

Garnitura a avut o intarziere de peste 200 de minute, iesind din tara pe la Curtici, in jurul orei 05:00, dar fara vagonul defect, care a fost abandonat in statia Radna (Lipova).

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor