Un teren de fotbal, un altul multifunctional si o cladire moderna pentru vestiare. Este aproape gata cea mai noua baza sportiva construita in Timis cu bani de la CNI. Foto

TIMIS. Se lucreaza la ultimele finisaje la cea mai noua baza sportiva construita in judetul Timis, la Sannicolau Mare.

CITESTE SI: Au fost predati stalpii de troleibuz de catre Primaria Timisoara pentru largirea la 4 benzi a drumului catre Autostrada Vestului prin Dumbravita. Constructorul incepe sapaturile dinspre oras. Foto

Este vorba despre un complex sportiv care cuprinde doua terenuri cu instalatii de nocturna, unul pentru fotbal si unul multifunctional, pentru handbal, baschet, volei si tenis, dar si o cladire pentru vestiare. De asemenea, in vecinatatea bazei a fost amenajata o parcare cu 55 de locuri.

Proiectul, care e aproape gata, este realizat de firma Constructim, care are in portofoliu o multime de lucrari in Timisoara si in judet, de la renovari de imobile monument istoric si pana la edificari de scoli si spitale de la zero.

Cel mai mare teren, cel de fotbal, are o dimensiune de 75×117 metri, are deja montat gazonul artificial, pe straturi de balast si piatra compactate, iar la marginea suprafetei de joc au fost amplasate deja doua banci cu cate 14 scaune, pentru echipe. Pe latura lunga opusa au fost instalate gradene cu o capacitate de 500 de locuri, iar in vecinatatea lor au fost amenajate locuri pentru 20 de persoane cu dizabilitati locomotorii.

 

Terenul multifunctional are dimensiunile suprafetei utile de 26,00 x 44,00 metri, iar suprafata de joc este amenajata cu un covor de tartan, montat pe un planseu din beton armat si balast compactat. Si aici, pe una dintre laturile lungi au fost deja montate doua banci cu cate 10 scaune.

Cladirea pentru vestiare are parter si etaj si cuprinde spatii in care au fost amenajate vestiare, grupuri sanitare pentru sportivi, camere pentru arbitri, camera tehnica, cabinet medical, birou, magazii pentru materiale sportive, grupuri sanitare pentru spectatori, dar si o camera pentru parinti/ protocol/VIP.

Proiectul mai cuprinde si amenajarea spatiilor adiacente bazei sportive. Mai exact, a fost construita o parcare pentru masini, au fost facute alei pietonale si urmeaza sa fie realizate spatiile verzi cu gazon si arbusti.

Proiectul a fost inceput in 2021 si finantat prin CNI. Baza sportiva urmeaza sa fie complet finalizata in aceasta toamna si, cel mai probabil, incepand din 1 octombrie, va putea fi predata catre Primaria Sannicolau Mare, care se va ocupa de administrarea ei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Intre timp, la noi, baza sportiva de langa heaven care trebuia terminata anul trecut, zace in paragina. :))

  2. Asta e baza sportiva ? Hahahaha. Chiar ca suntem retardati.

  3. … si tot intre timp, la Budapesta, dupa Campionatul MONDIAL de Natatie de anul trecut, acuma se desfasoara Campionatul MONDIAL de Atletism pe un stadion construit in 3 ani special pentru acest eveniment ..,
    Avem si noi un bazin Olimpic de Inot !? NU, avem si noi o baza de Atletism ? NU, Avem si noi un station de footbal ? NU … Sala Polivalenta ? Patinuar ? Skatepark ? Velodrom ?? NUnuNUnu …., dar aven desene, Studii de fezabilitate, proiecte si tot ce trebuie sa le construim …doar ca unii e rai si nu vor … ce sa mai si faci !!? lasa ca avem pista de bicicleta pana la Sarbi pe digu begai … !! noroc ca cineva a construit digul ala cu mult timp inainte … altfel nu avem nici o amarata de pista de biciclete !!

  4. Unde se vrea ca sportul sa existe si sa ajute societatea se face ceva, in rest dac nu se poate castiga ceva nu se face nimic !

  5. Sa vedem cum va fi intretinuta ca asta e problema la noi.