Un tanar a sarit de la etajul 8 al unui bloc din Timisoara. Din cauza datoriilor

A vrut sa-si puna capat zilelor si s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc din zona Circumvalatiunii. Un tanar de 29 de ani a fost gasit zacand pe spatiul verde din jurul imobilului. Chemati de urgenta, medicii s-au chinuit sa-l resusciteze si l-au transportat de urgenta spre spital. N-a mai rezistat, insa. Totul s-a petrecut in jurul orei 18.00 la un bloc de pe strada Creatiei. O femeie care locuieste in acel imobil a observat pe casa scarilor un tanar necunoscut care incerca sa ajunga pe acoperis. Era furios ca usa care ducea pe terasa era inchisa cu lacat. Vecina l-a luat la intrebari, insa acesta a refuzat sa raspunda si a coborat. La scurt timp, barbatul a fost descoperit de un trecator plin de sange, cu trupul zdrobit, zacand pe iarba din fata blocului. Cum la parter este si un cabinet stomatologic, primii care au intervenit au fost dentistii. Acestia au alertat rapid ambulanta si politia. Medicii s-au chinuit minute in sir sa-l resusciteze pe tanar, iar apoi l-au transportat spre Spitalul Judetean Timisoara. Din nefericire, inima barbatului a cedat in drum spre Urgente. Politistii au verificat toate ferestrele de pe casa scarilor si au stat de vorba cu vecinii. Nimeni nu stia cine este barbatul. Cel mai probabil, spun politistii, acesta a sarit de la un geam aflat la etajul 8 al blocului, din uscatorie, care era deschis. Intr-unul din buzunarele de la haina, tanarul avea o chitanta de la o casa de amanet din Timisoara unde lasase un laptop, semn ca din pricina unor datorii a fost nevoit sa incredinteze  lucruri de valoare pentru bani. UPDATE: Politistii au aflat ca barbatul era din Dumbravita. Isi deschisese o firma care nu a mers si acumulase foarte multe datorii. [nggallery id=110]

A vrut sa-si puna capat zilelor si s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc din zona Circumvalatiunii.

Un tanar de 29 de ani a fost gasit zacand pe spatiul verde din jurul imobilului.

Chemati de urgenta, medicii s-au chinuit sa-l resusciteze si l-au transportat de urgenta spre spital. N-a mai rezistat, insa.

Totul s-a petrecut in jurul orei 18.00 la un bloc de pe strada Creatiei. O femeie care locuieste in acel imobil a observat pe casa scarilor un tanar necunoscut care incerca sa ajunga pe acoperis.

Era furios ca usa care ducea pe terasa era inchisa cu lacat. Vecina l-a luat la intrebari, insa acesta a refuzat sa raspunda si a coborat.

La scurt timp, barbatul a fost descoperit de un trecator plin de sange, cu trupul zdrobit, zacand pe iarba din fata blocului.

Cum la parter este si un cabinet stomatologic, primii care au intervenit au fost dentistii. Acestia au alertat rapid ambulanta si politia.

Medicii s-au chinuit minute in sir sa-l resusciteze pe tanar, iar apoi l-au transportat spre Spitalul Judetean Timisoara.

Din nefericire, inima barbatului a cedat in drum spre Urgente.

Politistii au verificat toate ferestrele de pe casa scarilor si au stat de vorba cu vecinii.

Nimeni nu stia cine este barbatul. Cel mai probabil, spun politistii, acesta a sarit de la un geam aflat la etajul 8 al blocului, din uscatorie, care era deschis.

Intr-unul din buzunarele de la haina, tanarul avea o chitanta de la o casa de amanet din Timisoara unde lasase un laptop, semn ca din pricina unor datorii a fost nevoit sa incredinteze  lucruri de valoare pentru bani.

UPDATE: Politistii au aflat ca barbatul era din Dumbravita. Isi deschisese o firma care nu a mers si acumulase foarte multe datorii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. bine ca nu a cazut pe cineva !

  2. VA ROG IO DIN SUFLET : COMMENTURILE AIUREA CA SI CEL DE MAI SUS, LASATI-LE IN ALTA PARTE!!!

    Sa ne rugam la DUMNEZEU sa-l aibe in paza Lui si sa-l ierte !!!

    Sincere condoleante familiei si nu numai!

    R.I.P Cristi :((