Noutati :

Un spectacol al Teatrului National Timisoara, castigator la Gala Premiilor Uniter. Video

8 mai, 2018 - 11:55 AM
Autor: Carla Chiu      
Categorie: CULTURA
0

Premiul pentru cel mai bun spectacol a prestiogioasei Gale Uniter a revenit, luni seara, Teatrului National din Timisoara.

Gala Uniter 2018 s-a desfasurat la Alba Iulia, iar juriul, format din Marina Constantinescu, Marcel Iures, Ana Ularu, Alexa Visarion si Dragos Buhagiar, a acordat aceasta distinctie spectacolului Rambuku de Jon Fosse, spectacol semnat de regizorul Mihai Maniuțiu.

Rambuku este un spectacol intens, fascinant, un univers creat din cuvant ai din tacere, din gest si din nemiscare, un spectacol despre felurile in care dragostea ii este sinonimă spiritului si supravietuieste istoriei, materiei, vietii insesi.

Premiul acordat acestui spectacol aduce in prim plan o exceptionala echipa de creatori – regizorul Mihai Maniutiu, scenografii Adrian Damian (decor), Luiza Enescu (costume), coregrafa si interpreta Andrea Gavriliu, compozitorul Mihai Dobre, actorii Teatrului National din Timisoara Claudia Ieremia si Ion Rizea, precum și tinerii actori care au creat „corpul unic” al lui Rambuku si, in egala masura, recunoaste parcursul creativ al Nationalului timisorean.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...