Un singur cabinet veterinar vrea sa se ocupe de sterilizarea cainilor care nu sunt de rasa pentru Primaria Timisoara. Stapanii care beneficiaza de gratuitate

TIMISOARA. Primaria Timisoara lansa la jumatatea lunii decembrie o licitatie pentru a gasi veterinari care sa asigure serviciul de sterilizare a cainilor de rasa comuna si a metisilor, aflati in proprietatea persoanelor fizice cu venituri pana la nivelul salariului mediu brut si domiciliul sau resedinta in Timisoara.

CITESTE SI: Tot mai rau. S-a dublat numarul de bolnavi de gripa, pneumonie si viroza, in doar o saptamana, la Timisoara si in judet. Ultimul anunt al DSP 

Procedura s-a incheiat si exista un ofertant, care este pregatit sa sterilizeze animalele, iar serviciul va fi decontat de municipalitate. Cabinetul dispus sa preia acest serviciu este Colorvet Fal din Timisoara. Oferta a intrat in evaluare si urmeaza ca municipalitatea sa anunte daca e conforma si va fi declarata castigatoare.

Valoarea contractului este de 267.750 lei fara TVA, respectiv 318.622,50 lei cu TVA, durata contractului de concesiune fiind de 2 ani sau pana la epuizarea sumei. Prin acest contract vor putea fi sterilizati un numar estimat de 2.500 de caini.

Proprietarii de caini din oras care se incadreaza in categoria vizata trebuie sa inscrie prietenii patrupezi la Compartimentul Protectia Animalelor, fie telefonic, fie prin e-mail.

Ulterior, proprietarul se va prezenta, in termenul comunicat, la cabinetul veterinar in vederea sterilizarii animalului de companie, prezentand urmatoarele documente: cartea de identitate a proprietarului animalului de companie, care sa ateste domiciliul sau resedinta in Timisoara, carnetul de sanatate al cainelui care atesta microciparea, dovada veniturilor proprietarului, in valoare mai mica decat salariul mediu brut in conformitate cu legea specifica (adeverinta, cupon de pensie, declaratie pe proprie raspundere).

In cazul in care cainele nu este microcipat, individualizarea si inregistrarea pot fi facute in ziua sterilizarii, costurile fiind suportate de catre proprietar.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. katherin spune:

    Acest cabinet nu exista pe miron costin nr4 traiesc in acea cladire de 40 de ani ..era una de se invartea pe aici cu HRANA PENTRU PISICI SI CATEI dar nu par a fi medici

  2. Cetățeanul spune:

    Felicitări și succes.