Noutati :

Un serviciu secret din Romania face angajari. Ce salarii se ofera si ce se cere de la candidati

19 august, 2015 - 05:20 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
1

Serviciul de Informatii Externe (SIE) desfasoara in aceasta perioada o campanie de recrutari. Cei care doresc sa lucreze ca ofiteri de informatii pot aplica la locurile de munca scoase la concurs daca indeplinesc o serie de conditii.

Salariul mediu net al ofiterilor SIE este de aproximativ 3.000 Ron, se arata pe site-ul sie.ro: „Desigur, acest lucru implica faptul ca salariul (solda) este ceva mai mic decat media la intrarea in profesie si creste pe masura avansarii in grad si functie”.

Potrivit SIE, candidatii selectati vor avea ocazia de a-si desfasura activitatea „intr-o institutie de excelenta, unica in Romania”. De asemenea, vor avea „posibilitatea de valorificare a aptitudinilor personale intr-un mediu stabil” si vor desfasura o „activitate interesanta, dinamica”.

Angajatorul mai promite: posibilitatea de a desfasura activitati in exterior, in functie de performantele profesionale si necesitatile muncii; asistenta medicala gratuita si posibilitati avantajoase de recuperare medicala si odihna; pachet salarial motivant, stabilit prin legislatia privind drepturile angajatilor din institutiile bugetare; recompensarea muncii performante, prin acordarea unor prime sau sporuri la salariu.

Mai multe detalii pe greatnews.roInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Sincer angajarile se fac pe sistemul de pile si relatii