Noutati :

Un senator si doi deputati, cu un scor cu 2 cifre, tintele PMP Timis in alegerile parlamentare!

31 octombrie, 2016 - 01:19 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
1

TIMISOARA. Partidul Miscarea Populara Timis propune la alegerile parlamentare din 11 decembrie o lista de candidati foarte tineri. Media de varsta este de 36 de ani la Camera Deputatilor si 41 de ani la Senat.

Daca pe primul loc la Camera Deputatilor se afla un om cu experienta in Parlament, Cornel Samartinean, la Senat Radu Liviu Sumalan este nou in politica, insa are o experienta universitara.

Surpriza este locul 1 la Camera Deputatilor si locul 1 la Senat. La Camera Deputatilor avem o persoana care are experienta, iar la Senat e un om nou in politica, e primul proiect politic, speram ca si ultimul, in care a acceptat sa se implice. Lista noastra de candidati la Camera Deputatilor are o medie de varsta de 36 de ani. E important ca alegatorii timiseni sa se uite la intreaga echipa care si-a asumat sa lupte in aceasta cursa electorala. La Senat media de varsta a candidatilor este de 41 de ani„, a declarat Roxana Iliescu, presedintele PMP Timis.

Cornel Samartinean, cel care ocupa primul loc pe lista PMP cu candidatii pentru Camera Deputatilor, a intrat recent in PMP, venind din PNL. Nemultumirea lui Samartinean a fost ca pe lista PNL s-a regasit abia pe locul 7.

Asteptarile mele de la PNL erau altele. Initial am ocupat pozitia 10, ulterior dupa ce s-au retras unii colegi am ocupat pozitia 7. Sigur ca dupa 4 ani de activitate parlamentara imi doresc sa continui munca din Parlament. Ma asteptam ca PNL sa imi acorde aceasta sansa, nu am avut intelegerea lor. Oricum, multumesc PMP. Vreau sa imi continui proiectele, sa duc mai departe ce am inceput in cei 4 ani. Sunt convins ca PMP va avea un rol important in administratia centrala si locala si sper sa reusesc sa ma implic si eu si sa duc la bun sfarsit proiectele„, a spus deputatul.

Radu Liviu Sumalan, cel care ocupa locul intai pe lista PMP Timis pentru Senat, spune ca isi doreste sa se implice in problema plagiatelor.

Nu am o experienta politica, am o experienta in ce priveste invatamantul superior, in cercetare. Vreau sa ma implic in problema plagiatelor. Nu numai plagiatorii sunt vinovati, ci si coordonatorul„, a spus acesta.

Tinta PMP Timis in aceste alegeri parlamentare este sa obtina un procent cu doua cifre, respectiv doi deputati si un senator.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Ce proiecte sa duceti la bun sfarsit, daca nu sunt prea indiscret?
    Eu ca alegator, mai important decat stirea ca veti candida, domnule Cornel Samaritean, vreau sa stiu proiectele pe care vreti sa le duceti la bun sfarsit. Restul e cancan.