Noutati :

Un partener de cursa lunga: NN, prima companie internationala de asigurari de viata, activeaza de 25 de ani pe piata din Timisoara

6 septembrie, 2022 - 09:01 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. NN Romania, prima companie internationala de asigurari de viata care a intrat pe piata din Romania, inca din anul 1997, este o prezenta constanta de atunci si in Timisoara.

La 25 de ani de activitate, NN are, in prezent, 500 de angajati si 1.500 de consultanti in Romania si sustine clientii sa protejeze tot ce contează mai mult pentru ei prin solutiile de asigurare pe care le ofera, se implica in cauze sociale relevante in comunitatile din care face parte si, prin intreaga activitate, isi amplifica in fiecare an rolul si impactul in economie.

Consultanta financiara si angajamentele de a contribui la crearea unui viitor financiar mai bun sunt esentiale si se afla la baza strategiei NN de a fi mereu alaturi de clienti. Astfel, intr-un sfert de secol de activitate continua pe piata locala, NN a platit beneficii totale din asigurari de peste 446 de milioane de euro pentru evenimente asigurate si contracte ajunse la maturitate.

De asemenea, NN s-a implicat in comunitate si a sustinut cauze sociale de impact cu peste 3,6 milioane de euro, dintre care 1 milion de euro si peste 1.000 de ore de voluntariat numai de la inceputul anului 2021 si pana in iulie 2022.

In cei 25 de ani de activitate, in Romania, NN s-a dezvoltat in permanenta. Incepand din 2007, s-a extins in segmentul pensiilor private obligatorii si facultative, iar in 2016 a intrat si pe piata asigurarilor de sanatate. Din 2020 s-a extins, de asemenea, in sectorul asigurarilor generale, odata cu lansarea asigurarii facultative de locuinta.

 

Acum NN este lider pe pietele de asigurari de viata si pensii private si sustine peste 2,2 milioane de clienti, adica un sfert din populatia activa a Romaniei.

Pentru a-si duce misiunea mai departe, NN este mereu in cautare de consultanti financiari care sa fie aproape de clienti de fiecare data cand acestia au nevoie, oferindu-le intreg sprijinul de care au nevoie. In Timisoara, cei mai multi consultanti provin chiar din randul clientilor sai, care au ales aceasta cariera dupa ce au inteles cat de important este rolul acestora in viata celor care si-au pus toata increderea in expertiza NN, iar clientii apreciaza rolul consultantilor in demersurile lor pentru un viitor financiar mai bun si ii recomanda apropiatilor.
Astfel, liderul de piata NN investeste permanent in specializarea consultantilor sai, prin programe complexe pentru dezvoltarea cunostintelor si abilitatilor.

Pe langa notiunile fundamentale in vanzarile de asigurari de viata si pensii private, consultantii financiari NN dobandesc cunostinte in arii precum tehnici de vanzare, produse financiare, educatie financiara, dar si psihologia clientului, eficienta personala, automotivare, gandirea ”out of the box” sau intuitia manageriala. Totodata, sunt sustinuti sa evolueze in procesul de relationare, intrucat increderea in sine asigura premisele desfasurarii activitatii intr-un stil antreprenorial si faciliteaza comunicarea cu clientii existenti si potentiali.

Este cunoscut faptul ca in domeniul asigurarilor de viata din Romania, consultanta financiara este esentiala. Consultantul are rolul de a intelege contextul financiar personal al fiecarui client, de a analiza nevoile punctuale ale acestuia si de a pune in balanta nevoile actuale si asteptarile pentru viitor, astfel incat, in final, sa-l poata sprijini sa ia cea mai buna decizie pentru asigurarea si protejarea viitorului sau si al familiei sale. Astfel, acesta contribuie la personalizarea protectiei, pentru ca fiecare client este diferit si are un set unic de nevoi, care presupune depasirea sferei de vanzari. Consultantul financiar este, in esenta, un antreprenor.

NN Romania este parte din NN Group, o companie de servicii financiare cu o istorie de mai bine de 175 de ani la nivel international si o prezenta puternica in 11 tari, avand in total peste 14.000 de angajati si peste 18 milioane de clienti. NN Group este listat la bursa Euronext Amsterdam din 2014 si are o situatie financiara solida, asigurandu-se ca este mereu aproape de clienti, cu toata responsabilitatea si angajamente ferme si sustinute.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...