Un oras intreg din Timis ramane fara apa in acest final de saptamana

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de intretinere ale propriei retele de distributie si lasa un oras intreg fara apa.

Intreruperea este programata pentru vineri, 10 august, iar timp de 6 ore locuitorii din orasul Deta nu vor avea apa la robinete. Angajatii Aquatim vor efectua lucrari de spalare si igienizare a retelei de distributie intre orele 9 si 15.

Spalarea conductelor din reteaua de distributie urmareste sa asigure o calitate corespunzatoare a apei potabile si este o parte a activitatii desfasurate de Aquatim in cadrul mentenantei preventive a retelelor de apa.

La reluarea alimentarii cu apa rece este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, compania recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea ei completa.

Aquatim ii sfatuieste pe consumatori sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesitatile pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...