Noutati :

Un oras din Timis ramane fara apa, joi! Ce lucrari importante se fac in zona?

14 octombrie, 2015 - 03:39 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: UTILE
0

TIMIS. Timp de mai multe ore, locuitorii orasului Sannicolau Mare vor ramane fara apa la robinete. Joi, in 15 octombrie, intre orele 10 si 14, se va intrerupe furnizarea apei, pentru ca muncitorii vor pregati punerea in funtiune a noii statii de tratare a apei potabile.

La reluarea alimentarii, este posibil ca apa sa curga tulbure la robinete. Astfel, locuitorii orasului Sannicolau Mare sunt sfatuiti sa nu foloseasca apa in scopuri menajere decat dupa limpezirea ei completa.

Statia de tratare a apei potabile care se construieste in Sannicolau Mare va deservi intreaga localitate, iar reteaua de alimentare cu apa va fi extinsa cu 5,4 kilometri si cea de canalizare cu peste 20 de kilometri. De asemenea, sistemul de apa-canal va fi modernizat pe mai multe strazi din oras.

In cadrul proiectului de extindere si modernizare a sistemului de alimentare cu apa si canalizare in judetul Timis, la Sannicolau se va construi si o statie de epurare a apelor uzate.

Construirea statiei de tratare face parte din Proiectul „Extinderea si modernizarea sistemului de alimentare cu apa si canalizare in judetul Timis” si este cofinantata din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene prin Programul Operational Sectorial Mediu. Iar in total, valoarea proiectului se ridica la peste 500 de mii de lei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...