Noutati :

Un nou workshop, la CCIAT. Afla ce inseamna economia circulara

24 aprilie, 2018 - 09:32 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in colaborare cu Centrul National pentru Productie si Consum Durabile DENKSTATT ROMANIA (CNPCD), organizeaza, in data de 26 aprilie 2018, intre orele 14 si 16, in Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din Piata Victoriei nr.3, workshopul „GO CIRCULAR”.

Economia circulara este noua strategie de afaceri care permite un consum mai rational al materiilor prime, regandirea pe baze ecologice a produselor si serviciilor, crearea unor noi modele de afaceri sustenabile si, nu in ultimul rand, prevenirea si minimizarea pierderilor si a deseurilor.

Economia circulara atrage un interes semnificativ in intreaga lume, acest lucru fiind demonstrat de directiile strategice ale guvernelor, angajamente ale mediului de afaceri international si parteneriatele devotate dezvoltarii sale.

Comisia Europeana a adoptat, in 2018, un nou pachet de masuri privind economia circulara, pentry a ajuta intreprinderile si consumatorii europeni sa realizeze tranzitia catre o economie mai puternica, circulara, in care resursele sunt utilizate mai sustenabil.

Actiunile propuse vor contribui la „inchiderea cercului” in ciclurile de viata ale produselor, la valorificarea si utilizarea la maximum a materiilor prime, produselor si deseurilor, cu beneficii clare pentru afaceri si pentru mediu.

Participantii la workshop vor avea ulterior posibilitatea de a-si autoevalua potentialul penyru economie circulara, bazat pe instrumente „Circle Assessment” si cu suportul tehnic al expertilor CNPCD.

Initiativa este sprijinita de catre Comisia Europeana, ca parte a Proiectului „Stimularea economiei circulare in randul IMM-urilor din Europa”.

Nici o companie nu trebuie sa ramana in urma!
Veniti sa aflati cum au profitat companiile de aceasta oportunitate!
Lasati-va inspirati de noile metode inovative promovate de consultanti de top si sprijinite de catre Comisia Europeana!
Nu ratati aceasta oportunitate!

Informatii suplimentare la tel 0721 896 961, e-mail [email protected], Cristina Badulescu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...