Noutati :

Un nou simpozion medical, la Timisoara. CCIAT si Centrul de Kinetoterapie si Masaj Banat SRL continua sprijinirea bolnavilor

20 octombrie, 2015 - 02:13 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Centrul de Kinetoterapie si Masaj Banat SRL a organizat un nou simpozion medical, cu tema Constientizarea beneficiilor kinetoterapiei pentru patologia neurologica. Perioade favorabile si momente decisive ale recuperarii bolnavilor cu AVC ischemic. Evenimentul a fost ultimul dintr-o serie de patru simpozioane, menite sa informeze si sa atraga atentia cu privire la beneficiile kinetoterapiei in diferite afectiuni.

„Este al patrulea simpozion pe care l-am organizat, cu constientizarea kinetoterapiei in sfera neurologica. Scopul simpozioanelor a fost de a informa atata pacientii cat si cadrele medicale cu privire la importanta kinetoterapiei de data aceasta in patologia neurologica. De-a lungul celor patru simpozioane am avut lectori internationali si nationali, iar simpozioanele s-au bucurat de un real succes. Am incheiat si campaniile de constientizare, iar in urma acestora am reusit sa ajutam un numar important de bolnavi cu informatii si indrumare medicala pentru diferite probleme”, a spus Florica Chirita, directorul CCIAT.

cciat

Prelegerea a fost sustinuta de prof. dr. Mihaela SIMU, medic primar neurolog la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara. Iar la simpozion au participat atat cadre medicale, medici specialisti si de familie, kinetoterapeuti cat si tehnicieni maseuri.

„Patologia neurologica este un continuum. Resursele si optiunile terapeutice in ultima vreme au deschis cai foarte multe pt solutionarea cazurilor. PAtologia avc este grevata de o sechelaritate importanta. recuperarea, interventiile cat mai precoce sunt esentiale pt a castiga din handicapul pacinetilor si sansele lor de reinsertie sociala sunt mai mari”, a declarat Mihaela Simu, medic primar neurolog.

Centrul de Kinetoterapie si Masaj Banat, structura de economie sociala (SES) creata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis in calitate de beneficiar al Proiectului “CASE –Competente Antreprenoriale SocialE”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, ofera servicii de fizioterapie, kinetorerapie si masaj terapeutic pentru adulti si copii. De asemenea, Centrul sprijina grupurile vulnerabile formate din persoane din familii cu mai mult de doi copii sau familii monoparentale, persoane provenind din sistemul institutionalizat de protectie a copilului, femei in situatii de risc, persoane care au parasit timpuriu scoala, care locuiesc in comunitati izolate, care traiesc din venitul minim garantat, persoane cu dizabilitati sau persoane de etnie roma.

Centrul de Kinetoterapie si Masaj Banat SRL are sediul in comuna Giroc, str. Neptun nr.3, tel:0256-233950, e-mail: [email protected], www. kinetoklinik.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...