Noutati :

Un nou serviciu oferit de RETIM Ecologic Service! Cum va puteti debarasa GRATUIT de ambalajele voluminoase

10 octombrie, 2014 - 01:04 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. RETIM Ecologic Service lanseaza un nou serviciu prin care cetatenii pot beneficia GRATUIT de ridicarea ambalajelor voluminoase direct de la domiciliu.


La achiziția de mobilier nou sau de electrocasnice, la mutari sau alte operatiuni, care genereaza ambalaje ce nu incap in pubele, RETIM Ecologic Service pune la dispozitia timisorenilor acest serviciu.

Daca aveti ambalaje care depasesc capacitatea recipientelor de colectare pe care le detineti (pubele sau saci de 240 de litri), sunati la numarul de telefon 0256-499.490 (dispecerat) si ambalajele vor fi  preluate in cel mai scurt timp, evitandu-se astfel depozitarea lor necorespunzatoare pe domeniul public!

In cadrul actiunilor pe care RETIM Ecologic Service le intreprinde permanent in ultimii ani lansam acest nou serviciu care vine in sprijinul timisorenilor. Preluam ambalaje voluminoase gratuit de la cetateni astfel incat sa putem facilita colectarea selectiva si reciclarea, dar sa putem totodata evita aglomerarea deseurilor pe langa gospodarii”, a declarat directorul general Tehnic-Investitii, ing. Marcel Petrisor.

Prin demersul companiei de a ridica ambalajele de mari dimensiuni se continua campania de colectare selectiva pe o noua axa. Deseurile colectate selectiv sunt reciclate și devin produse noi, economisind astfel materii prime. Prin colectarea selectiva reducem in același timp volumul de deseuri eliminate prin depozitare la deponeu. Garantam astfel un viitor mai bun urmasilor nostri si respectam mediul inconjurator.

Mai multe detalii puteti obtine pe www.retim.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...