Noutati :

Un nou sediu pentru o afacere de succes: Swoboda Timisoara. 500 de oameni muncesc intr-un nou concept de logistica

24 octombrie, 2017 - 10:12 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Data de 23 septembrie are o dubla insemnatate pentru compania Swoboda. In aceasta zi a avut loc aniversarea a 5 ani de activitate in Romania, dar si inaugurarea noului sediu din Timisoara.

Sediul din Timisoara masoara 9.000 metri patrati in care vor lucra 500 de angajati care vor beneficia de un nou concept de logistica in noua locatie, ce este dotata cu echipamente de ultima generatie, pentru realizarea tuturor produselor.

La inaugurarea noului sediu au participat autoritatile locale si judetene, reprezentanti ai companiilor partenere, dar si membri ai boardului de conducere international. Iar dupa deschiderea oficiala a sediului, cu totii au putut face turul fabricii.

Si, pentru ca preocuparea companiei pentru protejarea mediului inconjurator este una permanenta, la finalul festivitatilor, au fost plantati si cativa copaci in curtea fabricii.

Momentul aniversar fost sarbatorit si de dr. Matthias Groth, general manager si proprietar al companiei, prezent la festivitatea de inaugurare.

„Aceste momente de schimbare din industrie sunt cele mai potrivite potrivite pentru a sarbatori deschiderea noii fabrici aici, in Timisoara. Aceasta noua fabrica este semnul vizibil al increderii noastre in viitor si in locatia Timisoara. Anul trecut am decis ca Timisoara va fi un loc strategic pentru noi in Europa de Est. Am avut deja prima lansare a unui mare proiect in noua fabrica si vom avea o crestere semnificativa a cifrei de afaceri in urmatorii cativa ani chiar aici, in Timisoara”, a spus Matthias Groth.

Fondata in 1947, compania Swoboda produce zilnic peste 1.000.000 de componente prefabricate pe o suprafata de peste 90.000 metri patrati in cele 10 locatii, cu concursul a peste 3500 de angajati. Swoboda este o companie germana multinationala, cu locatii in Germania, Romania, Cehia, China, SUA si Mexic.

Swoboda Romania este parte a grupului Swoboda, specializat pe fabricarea de piese si accesorii pentru autovehicule. Avand o experienta certificata din toate punctele de vedere pe piata automotive si cu sisteme de fabricatie performante, compania Swoboda se numara printre companiile de top din lume cu privire la gama de produse pe care le comercializeaza si le personalizeaza in functie de fiecare client. Swoboda este o companie globala cu 10 locatii de productie distribuite in 6 tari, de pe 3 continente, infiintata de catre Max Swoboda in Wiggensbach/Allgau, in anul 1947.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...