Noutati :

Un nou proiect finalizat cu succes, in cadrul Universitatii Politehnica Timisoara. Facultatea de Constructii, in continua dezvoltare

14 decembrie, 2015 - 12:22 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
1

TIMISOARA. Universitatea Politehnica incheie un nou proiect. De data aceasta beneficiarul este Facultatea de Constructii din cadrul UPT, unde s-a reusit implementarea unei platforme multidisciplinare.

Facultatea de Constructii din cadrul Universitatii Politehnica Timisoara, organizeaza in data de 17 decembrie 2015, ora 11:00, conferinta de presa finala a proiectului ”Platforma integrata de cercetare – dezvoltare pentru comportarea constructiilor la actiuni extreme” – Proiect POSCCE – ACTEX ID1827/SMIS48741, Contract nr. 662/8.08.2014. Proiectul a fost co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, in baza contractului de finantare incheiat cu Ministerul Educatiei Nationale, in calitate de Organism Intermediar, in numele si pentru Ministerul Fondurilor Europene, in calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operational Sectorial “Cresterea Competitivitatii Economice”.

Evenimentul va avea loc in Timisoara, str. Traian Lalescu nr. 2A, cladirea Facultatii de Constructii, Etaj I, Amfiteatrul Constantin Avram.

Conferinta este destinata informarii reprezentantilor mass-media, respectiv ai mediului economic si academic, cu privire la rezultatele proiectului in ceea ce priveste dezvoltarea capacitatii de cercetare a Facultatii de Constructii din cadrul Universitatii Politehnica Timisoara. Obiectivul cadru al proiectului a constat in cresterea performantelor si capabilitatilor laboratoarelor si integrarea acestora intr-o platforma multidisciplinara circumscrisa directiilor tematice privind comportarea constructiilor supuse la actiuni extreme: hazard natural – cutremur si efecte ale schimbarilor climatice, respectiv actiuni generate de natura umana – explozii, incendii, erori de executie/exploatare.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Respect D lor profesori arh Breazu George, Ing Jurca Avram, Ing Marin Marin