Noutati :

Un nou nivel in stomatologia moderna. Noua clinica iSmile Dental din Timisoara si-a deschis portile. Video

30 martie, 2022 - 09:54 AM
Autor: Redactie      
Categorie: SANATATE
1

O nouă clinică dentară ultramodernă se află în Timișoara, în zona Braytim. Este vorba despre iSmile Dental, un concept care îmbină o viziune fresh cu un brand deja consacrat pe piața locală. Noul sediu al clinicii care activează deja în Timișoara îmbină experiența profesională a medicilor care lucrează aici cu aparatura de ultimă generație, toate în sprijinul celor care își doresc o dantură estetică și sănătoasă. De la servicii de pedodonție, endodonție și implantologie, precum și protetică sau estetică dentară, la iSmile Dental aveți pachetul complet de servicii de medicină dentară, totul cu acreditare europeană ISO de către TUV Austria.

Dantura este una din componentele esențiale ale fiecărui om și nu trece niciodată neobservată. Și nu o spun doar medicii stomatologi, ci și fiecare dintre noi. Dinții sunt cartea noastră de vizită, iar zâmbetul ne ajută să creăm prima impresie. Atunci când acesta nu este plăcut din punct de vedere estetic, ori nu este funcțională, intervin medicii de la iSmile Dental.

Clinica, a cărei fondatoare este Sonia Constantinescu, medic specializat în implantologie, este la a doua adresă în Timișoara și îmbină acum experiența a șase medici specialiști în chirurgie, ortodonție, parodontologie, endodonție și implantologie, precum și aparatura de ultimă generație – toate menite să ofere pacienților care vin aici tot confortul, dar și rezultatele pe care și le doresc.

iSmile Dental, alegerea pacienților

iSmile Dental este un brand care se află pe piața timișoreană încă din 2016, clinica din Braytim fiind cea de-a doua deschisă. De atunci, este alegerea pacienților din Timișoara, dar și din străinătate pentru serviciile dentare. Fondatoarea, Sonia Constantinescu, este membru în L’ordre des Dentist Chirurgiens și are drept de practică în trei țări – România, Franța și Belgia. Clinica recent deschisă este un vis împlinit, după ani de specializări în chirurgie, implantologie, protetică, estetică dentară, endodonție și psihologia anxietății pacientului, precum și certificare în radiologie. A strâns în jurul său o echipă formată din medici pasionați care predau și în cadrul UMF Victor Babeș din Timișoara, acoperind astfel toate ramurile stomatologiei. Mai mult, clinica este acreditată de TUV Austria, având aici cele mai înalte standarde de exgineță prevăzute la nivel european.

Acum, noul sediu deschis în zona Braytim, pe strada Gavril Musicescu nr. 153, în Timișoara adăpostește cabinete dentare high tech, dotate cu aparatură de ultimă generație menită să simplifice și să scurteze timpul de execuție al oricăror lucrări dentare.

Timp mai scurt, intervenții fără durere

Pacienții total edentați, purtători de proteză, aleg Clinica iSmile Dental deoarece aici, soluțiile revoluționare pe partea de implantologie le permit să aibă dinți ficși într-o singură ședință de șase ore, prin sistemul de implanturi Sky Fast&Fixed de la Bredent. Rezultatele sunt excelente în special și datorită terapiei PRP cu aparatură modernă care accelerează timpii de vindecare de până la șapte ori.

De altfel, aparatura din clinică este cea care ajută medicii să ofere rezultate și mai bune. De exemplu scannerul intraoral pentru amprente digitale precise, 1:1, care ajută crearea lucrărilor protetice (coroane și fațete dentare) centrifuga PRP pentru crearea plasmei care ajută vindecarea accelerată postchirurgical, cu edem (umflătură) minim și confort sporit în cazul pacienților de la chirurgie dentară și implantologie sau laserul folosit la dezinfecția canalelor radiculare și dezinfecția pungilor parodontale, precum și la corecția liniei gingivale pentru un zâmbet perfect.

Clinica iSmile Dental este un vis împlinit, iar îmbunătățirile pe care le-am adus odată cu acest nou sediu ridică nivelul la care putem să oferim serviciile de care oamenii au nevoie, scurtând timpul de execuție. De exemplu, în cazul scannerului intraoral, coroanele sau fațetele dentare care vin din laborator sunt mult mai precise, reducându-se timpul total al procedurii, cu mai puține probe și ajustări pe parcurs”, a spus Dr. Sonia Constantinescu, specialist implantologie și fondatoare a clinicilor iSmile Dental.

Estetica dentară, între serviciile din ce în ce mai căutate

În Clinica iSmile Dental, ai la dispoziție toate serviciile de medicină dentară: chirurgie și implantologie, endodonție (tratamentul cariilor), profilaxie, pedodonție, parodontologie, protetică și, nu în ultimul rând, estetică dentară, cea din urmă fiind la mare căutare în ultima vreme.

Tot mai mulți pacienți care trec pragul clinicii noastre își doresc o dantură perfectă, iar acest lucru înseamnă tratamente de albire dentară și protetică prin coroane ori fațete dentare din zirconiu sau ceramică presată Emax. Oamenii își doresc mai mult de la zâmbetul lor, iar eu, alături de colegii mei, suntem aici să oferim acest lucru, indiferent că problemele țin de aspectul dinților ori de funcționalitatea acestora”, a mai spus Sonia Constantinescu.

Indiferent dacă îți dorești un zâmbet estetic, ai nevoie de implanturi, ori de servicii de endodonție sau pedodonție pentru cei mici, apelează cu încredere la Clinica iSmile Dental din Timișoara. Găsești mai multe detalii despre medicii din clinică și despre serviciile pe care le oferă pe site-ul lor: www.ismiledental.ro sau pe rețelele de Social Media, Facebook sasu Instagram.

VIDEO: George StefanitaInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. O echipa de nota 10. Recomand cu incredere.