Noutati :

Un nou eveniment complex destinat comunitatii de afaceri locale, la CCIA Timis

14 martie, 2019 - 10:11 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert Italiana pentru Romania, Camera de Comert Italiana pentru Vietnam si Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza, in data de 21 martie 2019, ora 10.30, in Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22, un eveniment complex destinat dezvoltarii ecosistemului de afaceri pentru sustinerea antreprenoriatului romanesc si gasirii de solutii pentru rezolvarea crizei acute a fortei de munca cu care se confrunta comunitatea de afaceri din vestul tarii.

Evenimentul este structurat pe trei paneluri, dupa cum urmeaza:

– Dezvoltarea ecosistemului de afaceri pentru sustinerea antreprenoriatului romanesc. Instrumente de promovare a exporturilor romanesti. Atragerea de investitii si sustinerea crearii de noi locuri de munca.
Prezinta: Doamna Gabriela Mihaela VOICILA, Secretar de Stat pentru Comert Exterior, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
– Deficitul de forta de munca – implicatii si solutii
Prezinta: Vietnam – VTC Corp, QUINN HN CO.LTD – doua dintre cele mai importante firme specializate in Resurse Umane din Vietnam
– Legislatia in domeniul resurselor umane
Prezinta: Ascent Group

Evenimentul este organizat in colaborare cu Vietthang International Development Corporation (VTC Corp), QUINN HN CO.Ltd, Ascent Group, Clubul Economic German Banat (DWC Banat) si Asociatia Centre d’Affaires Timisoara, sub egida Ambasadei Italiei la Bucuresti.

Vor fi prezenti si vor adresa mesaje de salut Prefectul Judetului Timis, Presedintele Consiliului Judetean Timis si Primarul Municipiului Timisoara. Totodata, conducerile Inspectoratului Teritorial de Munca Timis, Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis si Serviciului pentru Imigrari al Judetului Timis vor raspunde spetelor si intrebarilor ridicate.

Firmele interesate de eventuale colaborari pot solicita intalniri cu organizatorii si partenerii evenimentului pe data de 21 si 22 martie a.c.

Participarea firmelor este gratuita, iar termen de confirmare a participarii este data de 18 martie 2019.

***
Informatii suplimentare la tel. 0372185285, e-mail: [email protected] sau [email protected]Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...