Noutati :

Un nou curs organizat de CCIA Timis. In ce domeniu te poti specializa?

2 aprilie, 2017 - 05:38 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis prin Departamentul Formare si Perfectionare Profesionala organizeaza, in data de 4 aprilie 2017, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, editia 2017 a cursului INTRASTAT.

Cursul se adreseaza operatorilor economici care realizeaza schimburi de bunuri cu statele membre ale Uniunii Europene, ajutandu-i sa isi indeplineasca obligatiile legale, sa inteleaga cum pot fi utilizate informatiile disponibile despre schimburile intracomunitare de bunuri in vederea completarii declaratiei statistice Intrastat.

Tematica cursului vizeaza:

– Obiective, importanta, legislatie comunitara si nationala, sfera de cuprindere, surse de date, teritoriul statistic, praguri statistice, legatura cu sistemul fiscal (TVA/VIES);
– Declaratia statistica INTRASTAT – instructiuni de completare, proceduri de validare, confidentialitatea datelor;
– Asistenta oferita de INS – Sistemul de atentionari si penalitati;
– Aplicatii practice, cu utilizarea Intrastat offline.

Lector: Anca Venera DIACONU

Structura cursului:


Taxa de participare este de 400 + TVA, iar membri CCIAT beneficiaza de o reducere de 10%. Taxa include pauzele de cafea, pauza de pranz, suport de curs in format electronic si certificatul de participare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...