Noutati :

Un nou curs la CCIA Timis. In ce domeniu te poti specializa

26 septembrie, 2017 - 07:48 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, prin Directia Formare si Perfectionare Profesionala, vine in sprijinul celor interesati cu o noua serie a cursului „Contabil” (COR 331302), ce urmeaza sa se desfasoare la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22. Cursul se va desfasura in perioada 9 octombrie – 3 noiembrie 2017.

Cursul de contabilitate primara cu utilizarea calculatorului raspunde la numeroase intrebari si face ca domeniul contabilitatii sa devina prietenos si accesibil, adresandu-se atat celor ce aspira sa activeze in cadrul departamentelor contabile din cadrul companiilor sau institutiilor publice, cat si celor care vor sa isi aprofundeze cunostintele pe care deja le au in domeniu, oferind notiuni teoretice si solutii practice diverselor probleme ridicate in activitatea zilnica.

Fiind un curs practic si util, acesta are aplicabilitate imediata si trateaza prima etapa a demersului contabil: intocmirea corecta a documentelor contabile, pregatind participantii pentru evidenta contabila primara, cu aplicatii in programul SAGA. Astfel, programa cuprinde module care se intrepatrund: contabilitate primara si contabilitate asistata pe calculator.

_____________________________________________________________________
Certificatele obtinute la absolvirea cursului au recunoastere nationala si sunt emise de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice.

Certificatele se elibereaza in maximum 30 de zile de la absolvirea cursului.

Cursul se adreseaza atat persoanelor care sunt absolventi de studii superioare, precum si celor cu studii medii si care doresc sa se califice sau sa-si perfectioneze cunostintele in domeniu.

Structura cursului:
1. Notiuni introductive
2. Intocmirea, corectarea, arhivarea si reconstituirea documentelor primare
3. Inventarierea patrimoniului
4. Contul
5. Inregistrarea operatiunilor economico-financiare
6. Intocmirea balantei de verficare si a situatiilor financiare
7. Monografie contabila
8. Examen

Partea practica in ceea ce priveste intocmirea documentelor primare, inregistrarea in contabilitate a operatiunilor economico- financiare si obtinerea balantei de verificare se va face utilizand aplicatiile informatice.

Informatii si inscrieri: Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam. 110, tel. 0256/219172, 0742/924344, e-mail: [email protected]Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...