Noutati :

Un nou curs de formare profesionala la CCIA Timis. Cui ii este destinat?

9 martie, 2016 - 12:03 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis prin Directia Formare si Perfectionare Profesionala (DFPP) organizeaza cursul de Manager Resurse Umane. Astfel, persoanele cu studii superioare care doresc sa se formeze si perfectioneze in acest domeniu o pot face, in cel mai profesionist mod. In cadrul cursului, participantilor le este oferita o abordare practica a managementului resurselor umane si urmareste dezvoltarea aptitudinilor, abilitatilor si competentelor specifice.

Cursul este acreditat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului si este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari. Diplomele se elibereaza in maxim 30 de zile de la absolvire.

Cursurile sunt predate de practicieni cu experienta profesionala si pedagogica dovedite in domeniul de referinta si sunt structurape pe mai multe tematici: Planificare strategica; Functii manageriale pentru managerul RU; Structura organizationala; Analiza postului; Recrutare si selectie; Cultura organizationala; Evaluarea performantelor; Integrarea noilor angajati; Motivare non financiara; Dezvoltarea competentelor angajatilor.

Membri CCIA Timis beneficiaza de o reducere de 10%, iar absolventii cursului de Inspector / Referent resurse umane din cadrul CCIAT beneficiaza de o reducere de 20%. Persoanele fizice pot achita pretul in doua rate.

Cursul se deruleaza in perioada 22 martie – 1 aprilie 2016 (de luni pana vineri intre orele 1700– 2000), la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...