Noutati :

Un nou curs acreditat la CCIA Timis. Domeniul in care te poti specializa

20 august, 2021 - 09:54 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis prin Directia Formare si Perfectionare Profesionala organizeaza in perioada august-septembrie un nou curs acreditat, dupa cum urmeaza:

INSPECTOR IN DOMENIUL SECURITATII SI SANATATII IN MUNCA (SSM) – Cod C.O.R. 32572

Perioada: 23 august – 10 septembrie 2021
Program: luni-miercuri intre orele 16.00-20.00; joi-vineri (realizarea lucrarii practice)
Taxa de participare: 900 lei / pers. (achitabil in 2 rate ca persoana fizica)
– 10% reducere pentru membrii CCIAT
– 20% reducere pentru someri (in baza adeverintei de somaj)

Formator: Doina POPET, inspector de munca ITM

Cui se adreseaza: Specialistilor din orice unitate, institutie, societate comerciala sau bugetara ce urmareste organizarea, coordonarea si monitorizarea activitatii de asigurare a securitatii si sanatatii in munca, in conformitate cu normele generale de protectie a muncii.

Tematica abordata pentru nivel mediu (80 ore): Cadrul legislativ general; Criterii generale pentru evaluarea riscurilor; Organizarea activitatii de prevenire; Actiuni in caz de urgenta; Planuri de urgenta si evacuare; Elaborarea documentatiilor necesare desfasurarii activitatii de prevenire si protectie; Evidente si raportari in domeniul SSM; Aplicatii practice.

IMPORTANT: In cadrul cursului se prezinta legislatia privind utilizarea substantelor si a preparatelor chimice periculoase cât si obligatiile angajatorilor care le utilizeaza in desfasurarea activitatii: Regulamentul CE 1907/2006-REACH privind inregistrarea, evaluarea, autorizarea si restrictionarea substantelor chimice; Regulamentul CE 1272/2008 (CLP) privind clasificarea, etichetarea si ambalarea substantelor chimice; Directive europene transpuse in legislatia nationala, alte prevederi legislative nationale: agenti chimici periculosi, modul de gestionare a riscului chimic, importanta si utilizarea fiselor cu date de securitate, metode de evaluare a riscului chimic.

Cursul este autorizat de catre Ministerul Muncii si Protectiei Sociale prin Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala din Judetul Timis. SUPLIMENTAR se elibereaza un certificat neacreditat care atesta parcurgerea modulului privind legislatia substantelor periculoase. Diplomele se elibereaza in maxim 30 de zile de la absolvire.

Cursurile se desfasoara la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis din Timisoara, Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.

Informatii si inscrieri:
Directia Formare si Perfectionare Profesionala a CCIAT, Centrul Regional de Afaceri, cam. 117, zilnic intre orele 08.00-16.00, tel. 0720/444121, e-mail: [email protected], Tania Avramov – Manager DFP si Adriana Les – specialist in formare.

Informatii detaliate despre cursuri sunt disponibile pe site-ul CCIAT: www.cciat.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...