Noutati :

Un nou cod galben de viscol si ninsori. Vezi zonele afectate!

10 decembrie, 2012 - 07:35 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
4

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare de cod galben de ninsori. Temperaturile vor scadea brusc, iar la Bucuresti se vor inregistra joi minus 20 de grade Celsius.

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) va emite o noua atentionare cod galben de ninsori si viscol, incepand cu marti ora 12.00 si pana miercuri ora 12.00, cantitati mari de zapada fiind asteptate pana miercuri la ora 20.00, a anuntat, la Guvern, directorul ANM, Ion Sandu.

Vant puternic si viscol vor fi inregistrate incepand din zona Banatului si Olteniei, urmand sa se manifeste si in sud-estul tarii si in Moldova.

Printre judetele cele mai afectate vor fi Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Braila, Galati, Teleorman, Ialomita, Giurgiu.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. ninge degeaba ca tot nu o sa deszapezeasca orasul…

  2. Mai astupa zapada craterele care s-au format pe artere in urma deszapezirii facuta doar asa,in dorul lelii.Un oras superficial administrat.

  3. Ziaristi de 2 lei. „Vant puternic si viscol vor fi inregistrate incepand din zona Banatului si Olteniei, urmand sa se manifeste si in sud-estul tarii si in Moldova.” Care din judetele enumerate sunt din Banat ? „Printre judetele afectate vor fi Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Braila, Galati, Teleorman, Ialomita, Giurgiu”.

    • Atata geografie stiu unii dintre ei. Ce pretentii sa avem?