Noutati :

Un nou centru de zi pentru copiii din Timis. Unde a fost deschis si cine va beneficia de serviciile lui?

31 decembrie, 2015 - 02:38 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SOCIAL
0

TIMIS. Comuna timiseana Dumbravita are, de acum, un Centru de zi pentru ingrijirea copiilor. Dupa un proiect derulat in parteneriat cu Timisoara, spatiul care va gazdui centrul a fost deja inaugurat, iar de anul viitor, peste 200 de copiii cu nevoie sperciale vor fi ingrijiti aici.

Centrul este unul modern, cu spatii educationale dotate dupa ultimele standarde, locuri de joaca si de recreere, dar si cu bucatarie. Salile de clasa au fost dotate cu mobilier, calculatoare s copiatoare, astfel ca toti copiii care vor trece pragul cladirii sa aiba parte de cele mai bune conditii.

In plus, odata cu inaugurarea Centrului de zi pentru copiii, au fost create si 45 de locuri de munca, iar personalul urmeaza sa die clificat in domeniile specifice activitatilor de asistenta sociala, medicala si in ingrijire si educarea copiilor. Iar in total, in cadrul centrului vor putea fi integrati peste 200 de copiii nevoiasi sau cu dizabilitati, chiar de anul viitor.

In total, valoarea proiectului de dezvoltare a Centrului de zi se ridica la aproape 8 milioane de lei, din care 5,65 milioane sunt fonduri europene.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...