Un Mercedes Benz A Klasse a fost legat de sania Mosului din Mall Timisoara

Forfota sarbatorilor de iarna a inceput in Iulius Mall. Un Mercedes Benz A Klasse a fost legat la sania Mosului, iar renii trag din greu premiile: electrocasnice si pachete surpriza. Clientii care cumpara din Iulius Mall, in aceasta perioada, au parte si de alte premii si de bucurii pentru ca, in 2010, Mosul de la Mall este decis sa le aduca atat cat nu pot duce! In preajma sarbatorilor de iarna, Iulius Mall s-a transformat intr-un taram magic, centrul comercial fiind ornat cu cele mai fumoase decoratiuni. Ca in fiecare an, goana dupa cumparaturi se face pe acordurile colindor romanesti. Iulius Mall si Mos Craciun le-au pregatit numeroase premii si suprize celor care achizitioneaza darurile pentru cei dragi de la cel mai mare mall din afara Capitalei. Astfel, in perioada 4-24 decembrie, clientii din Iulius Mall pot participa la tombola de Craciun si pot castiga zilnic, prin tragere la sorti, un produs electrocasnic din cele 20 ascunse in tolba Mosului pe intreaga durata a campaniei, articole precum: camera video, Home Cinema, TV LCD, aparat aer conditionat, masina de spalat vase, plita electrica, cuptor electric etc. Primii 50 de clienti ai fiecarei zile vor fi recompensati pe loc cu un pachet de sarbatoare compus din cozonac, vin si Coca-Cola. Tot ce trebuie sa faca vizitatorii Iulius Mall pentru a participa la tombola este sa cumpere din magazinele centrului comercial, in valoare de minimum 150 lei. In Ajunul Craciunului, Mosul va fi extrem de generos: un autoturism Mercedes Benz A Klasse va ajunge la un client Iulius Mall, harnic si foarte norocos.

Forfota sarbatorilor de iarna a inceput in Iulius Mall. Un Mercedes Benz A Klasse a fost legat la sania Mosului, iar renii trag din greu premiile: electrocasnice si pachete surpriza. Clientii care cumpara din Iulius Mall, in aceasta perioada, au parte si de alte premii si de bucurii pentru ca, in 2010, Mosul de la Mall este decis sa le aduca atat cat nu pot duce!
In preajma sarbatorilor de iarna, Iulius Mall s-a transformat intr-un taram magic, centrul comercial fiind ornat cu cele mai fumoase decoratiuni. Ca in fiecare an, goana dupa cumparaturi se face pe acordurile colindor romanesti.

Iulius Mall si Mos Craciun le-au pregatit numeroase premii si suprize celor care achizitioneaza darurile pentru cei dragi de la cel mai mare mall din afara Capitalei. Astfel, in perioada 4-24 decembrie, clientii din Iulius Mall pot participa la tombola de Craciun si pot castiga zilnic, prin tragere la sorti, un produs electrocasnic din cele 20 ascunse in tolba Mosului pe intreaga durata a campaniei, articole precum: camera video, Home Cinema, TV LCD, aparat aer conditionat, masina de spalat vase, plita electrica, cuptor electric etc.

Primii 50 de clienti ai fiecarei zile vor fi recompensati pe loc cu un pachet de sarbatoare compus din cozonac, vin si Coca-Cola. Tot ce trebuie sa faca vizitatorii Iulius Mall pentru a participa la tombola este sa cumpere din magazinele centrului comercial, in valoare de minimum 150 lei. In Ajunul Craciunului, Mosul va fi extrem de generos: un autoturism Mercedes Benz A Klasse va ajunge la un client Iulius Mall, harnic si foarte norocos.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...