Un mare spital din Timisoara intra in renovari. Ce lucrari se fac?

TIMISOARA. Pacientii vor fi mult mai bine primiti intr-unul dintre spitalele din Timisoara care au vazut cele mai putine reabilitari pana acum. Primaria a gasit o firma careia ii va plati aproape un milion de lei pentru lucrari care se vor incheia la inceputul anului viitor.

Sectia de Pneumologie de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes  din Timisoara este cea care va intra in renovari din aceasta vara. Primaria a finalizat licitatia si a alocat aproape 1 milion de lei din fondurile proprii pentru modernizarea cladirii, insa se vor mai face si alte lucrari pentru a aduce spitalul la conditii  ceva mai bune.

spital-victor-babes

Se vor efectua lucrari de reparatii, constructii si instalatii, reabilitarea unui corp de cladire, refacerea instalatiilor, compartimentare si asa mai departe. Executantul lucrarilor este e SC Zitico SRL, lucrarile dureaza 7 luni si au o valoarea de 756 de mii de lei, la care se adauga TVA-ul. Banii provin de la bugetul local„, a declarat primarul Nicolae Robu

Ultima renovare de care a avut parte spitalul Victor Babes a fost facuta in anul 2015, cand au fost refacute 12 saloane din sectia de Pediatrie.

CITESTE SI: Au pus mana de la mana si au renovat una dintre cele mai aglomerate sectii a Spitalului de Boli Infectioase ‘Victor Babes’ din Timisoara!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.