Noutati :

Un hot de flori din Timisoara a dat cea mai noua lovitura: a furat o planta de peste un metru dintr-o scara de bloc

10 aprilie, 2012 - 01:02 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: EVENIMENT
3

TIMISOARA. Un moldovean din Timisoara a crezut ca da lovitura daca pleaca din scara unui bloc din zona Balcescu cu o planta gen palmier de 1,20 de metri. A scos planta din ghiveci, a invelit-o intr-o punga sa nu-i piarda pamantul si a pornit la drum. A ajuns cu copacul pana in Parcul Central, unde a fost zarit de politistii locali.

Barbatul de 53 de ani a ajuns la Sectia 1. El este un „prieten” mai vechi de-al oamenilor legii. Are la activ nici mai mult nici mai putin de 5 furturi.

„Aceasta este a cincea oara cand barbatul este depistat si predat de catre politistii locali la Politia Municipiului Timisoara. El a mai sustras si in lunile mai, august si decembrie 2011, dar si in urma cu aproximativ doua ghivece cu plante precum palmier, trandafiri japonezi, ficusi din scarile unor imobile din zonele Sagului, Lipovei, Unirii si de pe str. C. Brediceanu”, se arata intr-un comunicat trimis de Politia Locala.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Cit trebuie sa mai fure ca sa fie arestat?

    • dap, asta numa la noi se poate. cica nu prezinta pericol social. dar cu toate plantele alea, care ma gandesc ca-s scumpe, cateva milioane pe care oamenii dau bani cum e? daca baga mana la unu in buzunar si ii fura cateva milioane?… cumva ar trebuisa plateasca si asta. dar ce sa zicem a nu platesc aia care fura mioane de euro…

  2. cum adica moldovean din Timisoara? nu cumva moldovean din Botosai, Iasi sau orice alta localitate din moldova?