Noutati :

Un elev eliminat de la prima proba a simularii Evaluarii Nationale, in Timis. Aproape jumatate dintre copii nu au putut participa la proba, din cauza carantinei

29 martie, 2021 - 01:32 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. A fost eliminat un elev la prima proba a simularii Evaluarii Nationale, dupa ce a fost prins incercand sa copieze cu ajutorul unui telefon mobil. S-a intamplat la Liceul din Recas, iar copilul a fost scos din testarea pentru examen.

CITESTE SI: Nu se mai ridica crengile, frunzele si alte resturi vegetale de pe strazile din Timisoara de mai bine de o saptamana, pentru ca firma de curatenie nu are semnatura lui Dominic Fritz pe noul contract. Intelegerea cu TransClean ar putea fi reziliata de primarie 

In judetul Timis, prima proba a simularii Evaluarii Nationale s-a desfasurat doar pentru o parte dintre copiii care termina gimnaziul, nefiind permisa organizarea examenului in toate scolile, din cauza situatiei epidemiologice. Mai exact, in 43 de scoli nu s-a sustinut proba, din cauza carantinei impusa de autoritati.

Astfel, din totalul de 4.398 de elevi inscrisi in clasa a VIII-a, doar 2.315 copii din 115 scoli din judet au dat simularea Evaluarii Nationale la Limba Romana. Cei care nu au putut participa la proba din cauza carantinei vor putea sa sustina proba in perioada 12-14 aprilie 2021.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...