Noutati :

Un elev cu febra n-a putut sustine examenul la matematica la Evaluarea Nationala in Timis

17 iunie, 2020 - 10:42 AM
Autor: Redactie      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. N-a fost lasat sa sustina proba de matematica in cadrul Evaluarii Nationale pentru ca avea febra. Este vorba de un elev din Teremia Mare.

Un elev de la Teremia Mare avea febra 37,3 si a fost trimis acasa. Urmeaza sa isi faca analize medicale si se va prezenta in etapa speciala la Evaluarea Nationala care are loc peste doua saptamani„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Marin Popescu, inspector scolar general al ISJ Timis.

In Timis s-au inscris pentru examen 5300 de elevi, procentul la acest capitol fiind de 99,84%. Elevii vor fi examinati in 140 de centre din tot judetul. Odata cu finalizarea examenului, lucrarile absolventilor din Timis vor fi trimise pentru notare intr-un alt judet, care va fi cunoscut abia luni dimineata.

De asemenea, in Timis au fost stabilite 10 centre de evaluare, la care vor fi aduse lucrarile elevilor dintr-un alt judet.

Elevii au avut trei zile la dispozitie la inceputul lunii iunie pentru a se inscrie la examenul care incepe luni, 15 iunie cu proba scrisa la limba si literatura romana. Dupa alte doua zile este programata proba scrisa la matematica, iar in 18 iunie va avea loc examenul scris la limba si literatura materna.

Rezultatele examenului vor fi afisate in data de 22 iunie, iar in aceeasi zi, intre orele 14 si 20, elevii nemultumiti de note vor putea depune si contestatii. Acestea urmeaza sa fie solutionate intre 23 si 26 iunie, iar o zi mai tarziu, in 27, vor fi afisate rezultatele finale.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...