Noutati :

Un controlor vamal de la Moravita a fost gasit cu o avere nejustificata de peste 96.000 de euro

2 decembrie, 2013 - 05:58 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
3

Un controlor vamal de la Moravita a fost gasit cu o diferenta de 351.018 lei (aproximativ 96.338 euro) intre averea dobandita si veniturile realizate in 10 ani, de catre Agentia Nationala de Integritate.

Stefan-Milan Gubic, controlor vamal in cadrul Directiei Regionale Operatiuni Vamale Timisoara – Biroul Vamal Moravita, a realizat, in perioada 1 noiembrie 2000 – 31 decembrie 2010, impreuna cu familia, venituri salariale in cuantum de 298.419 de lei, iar modificarile patrimoniale intervenite in aceeasi perioada au fost in cuantum de 649.437,80 lei, rezultand o diferenta nejustificata de 351.018,8 lei, a constatat ANI.

Agentia a dispus sesizarea Comisiei de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Timisoara, in vederea inceperii actiunii de control cu privire la modificarile patrimoniale intervenite si veniturile realizate de catre Gubic in perioada exercitarii functiei publice.

Acesta a fost informat despre declansarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum si drepturile de care beneficiaza – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat si de a prezenta date sau informatii pe care le considera necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris -, dar nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Cam sarac domnu’ controlor …vamal…

  2. L-ati prins? HA HA HA HA HA. Cum de ati reusit? HA HA Ha Ha Ha. Deci el era de vina pentru tot traficul ilegal de peste frontiera din ultimii 10 ani? HA HA HA HA HA. Da ce-a facut de l-ati prins? Nu s-a inscris in partidul care trebuie? Sau nu a cotizat unde trebuie? HA HA HA HA HAAAA. Deci din toata armata aia de vamesi „anchetati” si „retinuti” in urma cu vreo doi ani, asta este cel vinovat pentru spagile si comisioanele si conflictele de interese si incompatibilitatile din sistemul vamal? HAAA HA HA HA HA HAAAAA. Sa fim seriosi. Acarul Paun. Imi si imaginez ce-o fi in capul lui acum: „Cum dreaq de ma iau astia numai pe mine din oceanul de coruptie care este in sistemul vamal. Curat ghinion.” Si ar avea dreptate daca s-ar gandi asa. Chiar este ghinionist asta.

  3. Asa…si ce se va intampla? Nimic…Nu are voie omul sa ia bani imprumut de la „niste” prieteni? Eu tare ma tem ca nu si-a platit cota la „centru”, de-asta a fost „gasit”…