Un autobuz plin cu oameni a scapat de sub control la Timisoara si a lovit un pom si o teava de gaz

Alerta pe Calea Sagului din Timisoara, dupa ce un autobuz cu 55 de pasageri a iesit de pe carosabil si s-a izbit violent de un pom, apoi a lovit o teava de gaz. Mai multi oameni au fost raniti. Ambulante, pompieri si politisti au ajuns de urgenta la locul accidentului. Partea din fata a autobuzului a fost facuta praf. Soferul sustine ca  a avut o explozie la unul din cauciucuri si a pierdut controlul volanului. Autobuzul a iesit de pe carosabil in apropiere de Casa Auto, a lovit copacul, iar apoi a rupt o teava de gaz care asigura alimentarea la o firma din apropiere. In urma izbiturii, pasagerii au cazut claie peste gramada in autobuz si sase dintre ei s-au ranit la cap si la maini. Mai multe ambulante le-au acordat primul ajutor si i-au transportat la spital pentru ingrijiri. Pompierii, impreuna cu o echipa de interventie de la EON Gaz,  incearca din rasputeri sa opreasca alimentarea cu gaz metan in zona. Traficul a fost blocat din pricina accidentului, iar cozile de mazini numara cativa kilometri. UPDATE: Echipa de interventie a reusit sa repare conducta de gaz fisurata de autobuz. [nggallery id=63]

Alerta pe Calea Sagului din Timisoara, dupa ce un autobuz cu 55 de pasageri a iesit de pe carosabil si s-a izbit violent de un pom, apoi a lovit o teava de gaz. Mai multi oameni au fost raniti.

Ambulante, pompieri si politisti au ajuns de urgenta la locul accidentului. Partea din fata a autobuzului a fost facuta praf.

Soferul sustine ca  a avut o explozie la unul din cauciucuri si a pierdut controlul volanului. Autobuzul a iesit de pe carosabil in apropiere de Casa Auto, a lovit copacul, iar apoi a rupt o teava de gaz care asigura alimentarea la o firma din apropiere.

In urma izbiturii, pasagerii au cazut claie peste gramada in autobuz si sase dintre ei s-au ranit la cap si la maini. Mai multe ambulante le-au acordat primul ajutor si i-au transportat la spital pentru ingrijiri.

Pompierii, impreuna cu o echipa de interventie de la EON Gaz,  incearca din rasputeri sa opreasca alimentarea cu gaz metan in zona.

Traficul a fost blocat din pricina accidentului, iar cozile de mazini numara cativa kilometri.

UPDATE: Echipa de interventie a reusit sa repare conducta de gaz fisurata de autobuz.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.