Un astrolog rus a prezis in 2011 ca imediat dupa Jocurile Olimpice de la Soci va izbucni razboiul!

Astrologul de origine rusa Pavel Globa a prezis, la Moscova, in timpul unei conferinte a astrologilor, samanilor si parapsihologilor, ca Cel de-Al Treilea Razboi Mondial va avea loc in anul 2014.

Astrologul rus Pavel Globa, care se bucura de renume in randul breslei sale, a anuntat ca Cel de-Al Treilea Razboi Mondial va avea loc in anul 2014 si a oferit si o perioada estimativa, respectiv in timpul Jocurilor Olimpice de Iarna din 2014 de la Soci, din Rusia, sau imediat dupa incheierea lor, conform publicatiei Utro.ru.

Jurnalistii rusi mai precizeaza faptul ca Pavel Globa ar fi prezis, printre altele, caderea URSS-ului, catastrofa de la Cernobal si atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001, din SUA.

Predictia astrologului pare neverosimila, dar a devenit mai aproape de a se adeveri, odata cu izbucnirea tensiunilor din peninsula Crimeea, invadata de trupele Rusiei, care se opun puterii de la Kiev.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...