Noutati :

Un an sub semnul succesului, la Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis

14 decembrie, 2018 - 10:59 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. S-a facut bilantul activitatii pe anul 2018, la Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis. Reprezentantii Camerei si-au prezentat realizarile, dar si planurile pentru a anul viitor.

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis si-a continuat si in acest an activitatea de facilitator de crestere economica, deruland un amplu si complex program de instruire a firmelor cu privire la reglementarile eruopene si nationale din diverse sectoare de activitate. Nici anul acesta nu au lipsit misiunile economice organizate de Camera de Comert, care s-au bucurat de un real succes in randul mediului de afaceri timisean, si nici deja traditionalele expozitii.

„Anul 2018 pentru CCIAT a fost un an foarte bun, un an care a depasit asteptarile noastre si spun asta datorita actiunilor pe care le-am avut, datorita evenimentelor. Am organizat 20 de seminarii la care au participat peste 1500 de firme, am avut 17 misiuni economice, unde au participat peste 250 de firme, am organziat 12 expozitii ale noastre si in parteneriat inca sase. Ca un plusvaloare anul acesta au fost organizate doua evenimente in Portugalia si Bavaria. Vom infiinta si o scoala de meserii, pentru a veni in sprijinul antreprenorilor din judet. Sustinem invatamantul dual, deja am avut intalniri cu Inspectoratul Scolar, am participat la Bucuresti la summitul pentru invatamantul dual (…) Din punct de vedere financiar stam bine, cel mai bine dintre toate camerele de comert din tara”, a spus Florica Chirita, presedintele executiv al CCIAT.

Si pentru anul 2019 Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis si-a facut planurile. Vor avea loc noi seminarii, misiuni economice, dar si o serie de targuri si expozitii. De asemenea, din activitatea Camerei nu vor lipsi proiectele, dezvoltate fie in parteneriate, fie in regie proprie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...